GM'ler cacık tiplerse millet ne yapsın? Herkes normal şekilde başlamak istemişti o zaman.
sugoi den bahsediyor :S
Yarıda bıraktı bizim RP'yi de. Püüüü.sugoi den bahsediyor :S
nerden başladığının bir önemi yok ki her canlı gibi her site de bir gün ölümü tadar. o gün gelene kadar eğlenebilmek amaç. güçsüz başlamak da daha zevkliKısa olunca sarmıyor. Ben demiştim zamanında gl den başlayak diye. Yok dediniz 4 deniz. Gl gelene kadar gmlerin yarısı bıraktı be...
kimsenin suçu yok da aslında siteyi öldüren şey başsız kaldıktan sonra geçirdiği reformduGM'ler cacık tiplerse millet ne yapsın? Herkes normal şekilde başlamak istemişti o zaman.
Başka kimler gelecek ona göre bana uyar.
üçümüz varız başka da bilmiyom yalnız ben kendimden emin değilimbana da uyar. düzenli yazan gm de olursa mis
Birine kişisel olarak söylediğim bir şey değildi o.nerden başladığının bir önemi yok ki her canlı gibi her site de bir gün ölümü tadar. o gün gelene kadar eğlenebilmek amaç. güçsüz başlamak da daha zevkli
kimsenin suçu yok da aslında siteyi öldüren şey başsız kaldıktan sonra geçirdiği reformdu
üçümüz varız başka da bilmiyom yalnız ben kendimden emin değilim![]()
Aklıma ilk izlediğim survivordaki emin geldi. Her hafta taraf değiştiriyordu, yarı yol emin takmışlardı adınıBirine kişisel olarak söylediğim bir şey değildi o.
Yani bir şeye başlanıyorsa devam edilmeli diye düşünüyorum. En küçük sorunda bir şey çıkınca tamamen bir kenara atılıyor emekler...
Eğer ki ''Şu beni yarı yolda bırakabilir. O zaman da ben bu işi bırakırım'' tarzında işe giriliyorsa hiç girilmemeli. Onu o site olarak söylemiyorum ben o zaman da oyuncuydum site kapanmadan bırakmıştım. Fakat daha sonra yazdığım RP siteleri de GM'ler yüzünden yarıda kaldı. Kısacası insanlar çabucak sıkılıyor, sorun çıkıyor vb.
ahahaha sen benim kurbanlarımdan biriydin değil mi.NE GÜNLERDİ BE
![]()
![]()
![]()
üşenmeseydin keşkeahahaha sen benim kurbanlarımdan biriydin değil mi.
Luna Olivie ponçik kabuslar gördürmeye devam edecekti üşenmesem.![]()