Rp sohbeti yaparken bir an da sugoi attı bunuBenden ne istiyosun la değişik
Nereden aklına geldi şimdi bu![]()

Rp sohbeti yaparken bir an da sugoi attı bunuBenden ne istiyosun la değişik
Nereden aklına geldi şimdi bu![]()
Onun nereden aklına gelmiş arkamdan dedikodu mu yapıyosunuz la ?Rp sohbeti yaparken bir an da sugoi attı bunu![]()
Rp de atar yapınca aklıma sen geldinOnun nereden aklına gelmiş arkamdan dedikodu mu yapıyosunuz la ?
![]()
Kim atar yaptı ?Rp de atar yapınca aklıma sen geldin![]()
Ben sanırım. O öyle dedi en azından. Bu ara da sen ve sessiz? O grupta senden çok mesaj atan var mıdır acabaKim atar yaptı ?
Ben ne zaman atar yapmışım la orada en sessiz,sakin adam bendim.
Kime zararım dokunmuş ?
![]()
Evet en çok mesajı ben atıyordum Skype'de.Ben sanırım. O öyle dedi en azından. Bu ara da sen ve sessiz? O grupta senden çok mesaj atan var mıdır acabaAtar konusuna ise hiç girmeyelim.
Ben onun sana zarar verdiğini söylemedim ki. Melek gibi adamdı o.Ben sanırım. O öyle dedi en azından. Bu ara da sen ve sessiz? O grupta senden çok mesaj atan var mıdır acabaAtar konusuna ise hiç girmeyelim.
Helal olsun en yakın konudan üç kat daha fazla okunan konunun sahibi adam!Evet en çok mesajı ben atıyordum Skype'de.
Ama çok atar yaptığım söylenemez
Çok mesaj atmak çok sesin çıkması değildir ki.
Evet en çok mesajı ben atıyordum Skype'de.
Ama çok atar yaptığım söylenemez
Çok mesaj atmak çok sesin çıkması değildir ki.
Ehehe seni cidden bıktırdım sanırım. Emiri tuttuğuna göreBen onun sana zarar verdiğini söylemedim ki. Melek gibi adamdı o.![]()
Okuyanlar sağolsun :SBen onun sana zarar verdiğini söylemedim ki. Melek gibi adamdı o.
Helal olsun en yakın konudan üç kat daha fazla okunan konunun sahibi adam!
Ne oldu GM'leri uğraştırmak mı istiyorsun.Neyse rpye dönsene sen
![]()