Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece Rpg

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

4 Deniz mi Grand Line mi?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Sivil iken Shicibukai olabiliyor muyuz?
Gücünü kanıtlamış olmalısın. Yani bir nevi suçlular arasında korku duyulan biri olmalısın.
Yoksa sivil aslında daha herhangi bir şeye eğilim göstermemiş olan biri gibi düşünülebilir.
Sivil olarak devam edebilir veya herhangi bir tarafa kayabilirsin. Nasıl bir denizci oyuncumuz, denizcilere ihanet edeceğim dese ve etse. Sonucunda korsan olur. Aynı şekilde sivil oyuncu bütün taraflara geçebilir, rp'nize bağlı olarak.

Anladim demek istediğini de şimdi başlayamadim zaten moralimde bozuk bizde arkadan gelecez artik napalim.

Saol hic stat puani aldiniz mi ?
Başlangıçta herkese 7-8 tane veriyorlar zaten. Onun dışında Rp sonlarında verecekler sanırım.Şimdi düşününce acele etmene gerek yok aslında. İlerleme hızına bakıldığında en hızlı hikaye bile 3 hafta falan sürecek gibi duruyor. Çok fazla geride kalmazsın yani.

Başlangıçta herkese 7-8 tane veriyorlar zaten. Onun dışında Rp sonlarında verecekler sanırım.Şimdi düşününce acele etmene gerek yok aslında. İlerleme hızına bakıldığında en hızlı hikaye bile 3 hafta falan sürecek gibi duruyor. Çok fazla geride kalmazsın yani.
O yüzden sordum ya aslinda biz gec basliyoruz ya durumlar esitlenene rp sayilari esitlenene kadar biz daha fazla yazmaya izin verirlermi diye düsünüyorum ama vermezler kesin neyse yarin hastanede isim son zaten pesine başlıyacam ulan 20 yılda dedim bi rp oynayayim oda bir türlü nasip olmadi şansimi seveyim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık