Ben varım burada merak etme.Ben animasyon yapcam artık kanka sadece fikir iyi de seslendirme işlerini iyi yapamam Ankara ağzı var bende itici olur
Ben varım burada merak etme.Ben animasyon yapcam artık kanka sadece fikir iyi de seslendirme işlerini iyi yapamam Ankara ağzı var bende itici olur
Angara ağzı eyidir.Ben animasyon yapcam artık kanka sadece fikir iyi de seslendirme işlerini iyi yapamam Ankara ağzı var bende itici olur
Sen rol kesebilcen mi o önemli düz konuşmak mühim değil kiBen varım burada merak etme.
Muhteşemim demiyorum elbette ama sesimi az çok değiştirmeyi biliyorum.Sen rol kesebilcen mi o önemli düz konuşmak mühim değil ki
Montana en son ne zaman Kaido övdü hatırlamıyorum bile. Pek hayranı diyemem kendisine. Shanks'dan daha çok seviyordur ama o kesin.Montana'nın en güzeli Lufy Kaido dövüşüydü Kaidoya hakkını verip hayranlığını göstermişdi orda.
Kaido komik karakter, o yönlerini seviyorum. Sadece abartıldığı yerler olunca o kısımlarını gömüyorumMontana en son ne zaman Kaido övdü hatırlamıyorum bile. Pek hayranı diyemem kendisine. Shanks'dan daha çok seviyordur ama o kesin.
Fena karakter değildir tutarsız reis. Son zamanlarda değeri daha bir arttı Teach sağolsun.Kaido komik karakter, o yönlerini seviyorum. Sadece abartıldığı yerler olunca o kısımlarını gömüyorum