Sen forumun en ağır Luffy fanı olduğun için Ace'in potansiyeli Luffy'ninkinden fazla veya Ace yaşasa Luffy KK olamazdı diyenlerden değilsin şüphesiz ki.Açılsın bir görelim bakalım![]()

Sen forumun en ağır Luffy fanı olduğun için Ace'in potansiyeli Luffy'ninkinden fazla veya Ace yaşasa Luffy KK olamazdı diyenlerden değilsin şüphesiz ki.Açılsın bir görelim bakalım![]()
Olum bu roman bitmemişmiydi 4.sü mü geldi nedir baktım göremedim. Kim diyor ateşten yanıyor diye. Adam romanın kapağını çizmiş sadece.
Ne varmış la alla alla gizemli gizemli konuşuyon.Sen forumun en ağır Luffy fanı olduğun için Ace'in potansiyeli Luffy'ninkinden fazla veya Ace yaşasa Luffy KK olamazdı diyenlerden değilsin şüphesiz ki.Yalnız bunu diyenler için mide ekşiten cinsten bilgiler var romanda xd Neyse, çıktığında konuşuruz söylediğin gibi.
![]()
Bir şey çevirdiğim yok la, MoP hali hazırda çevrilmişleri çevirmeye kalkmış.
Ha tamam ufak bir karışıklık olmuş. :/Bir şey çevirdiğim yok la, MoP hali hazırda çevrilmişleri çevirmeye kalkmış.Yeni romanın bilgileri de roman çıkınca özet halinde sandman tarafından yayınlanınca burada yayınlanır.
![]()
Sen çok yanlış hatırlıyorsun o zaman, Ace ile ilgili atışmış olabiliriz ama Acede haki yok demedim ben. Hatta eskiden konu açmışlığım var(seneler önce taa 2010 zamanlarında) Acein eli neden erimedi Akainu ile yumruklaşınca diye. Bir tarafınızdan bir şeyler uydurmayın lütfen.Ace'te haki var mıymış ?
http://www.korsanfan.com/konu/ace-ve-haki.1852/
Şu ve başka bir çok konuda Ace'te haki yok diyip gömen, var diyenlerle aklınca alay eden bir çok kişi nereye gitti onu anlamadım. Anketteki oylarını değiştirmişler galiba.
@Master of Puppets özellikle senle bayağı bi atıştığımızı hatırlıyorum bu konu hakkındaYıllardır bu anı bekliyordum ama şimdi onlar neredeler?
![]()
8 ocak 2017de yeni hesabımı açtıktan 9 gün sonra attığım mesaj(Daha o zaman Ace romanı çıkmamıştı):Ace'te haki var mıymış ?
http://www.korsanfan.com/konu/ace-ve-haki.1852/
Şu ve başka bir çok konuda Ace'te haki yok diyip gömen, var diyenlerle aklınca alay eden bir çok kişi nereye gitti onu anlamadım. Anketteki oylarını değiştirmişler galiba.
@Master of Puppets özellikle senle bayağı bi atıştığımızı hatırlıyorum bu konu hakkındaYıllardır bu anı bekliyordum ama şimdi onlar neredeler?
![]()
Devasa potansiyelin heba edilişinin hikayesi olacak romanın tamamı.Okudukça keşkeler çekeceğiz gibime geliyor. :/Olum bu roman bitmemişmiydi 4.sü mü geldi nedir baktım göremedim. Kim diyor ateşten yanıyor diye. Adam romanın kapağını çizmiş sadece.
En son okudğumda yakıt tankı patlayınca etkilendiler falan bişilerdi. Yakıtta bişi varsa Ace'in alevinin doğasını bozuyordur falan uydurulur bişeyler. Falan filan hop.