Ekleme.
Wano'da Haki Ryuuou (Ejderha Kral) olarak bilinmesi.
Wano'da Haki Ryuuou (Ejderha Kral) olarak bilinmesi.

Mor kaplan?Kaplan ve Ejder zıtlığı Wano'da Samuraylar yani Kaplanlar vs Ejderler yani Ejder Zoanları olarak yansıyacak gibi. Hatta burda ying yang da var, Samuraylar tarafında Momo denen bi Ejder varbüyük ihtimalle diğer tarafta da bir kaplan görebiliriz. Her kaplanın içinde bir ejder yatar, her ejderin içinde bir kaplan kükrer xD
Kaidou tarafında bir kaplan olur demek istiyorum da Fuji'yi kast ediyorsan neden gelip Kaidou safında dursun ki :S Hükümet yolladı desek Dressrosa Vol 2 durumu olur Fuji için. Bana makul gelmedi ama olur mu olur.Mor kaplan?
Hee. Sen Kaido tarafını kast ediyorsun. Ben genel olarak bir kıyas yaptım.Kaidou tarafında bir kaplan olur demek istiyorum da Fuji'yi kast ediyorsan neden gelip Kaidou safında dursun ki :S Hükümet yolladı desek Dressrosa Vol 2 durumu olur Fuji için. Bana makul gelmedi ama olur mu olur.
Güzelmiş, o da olur.Hee. Sen Kaido tarafını kast ediyorsun. Ben genel olarak bir kıyas yaptım.
Devrimci DRAGON, Kaplanların içindeki ejderhaysa, dünya hükümeti ejderhasındaki kaplan da Fujitora'dır diye. (Smoker'ı da es geçmeyelim yalnız.)
En çok şu ihtimali sevdim. Ellerine sağlık.1- Kutsal Ejderlerin saltanatına son vermek isteyen Devrim Ordusunun başındaki adamın ismi Dragon ise Kutsal Ejderlerin başındaki Im kadın ve kaplan sembolünün temsilcisi çıkabilir.
Ayrıca Sanji keçi olarak çizilmiş