Reversi
Okurken nefes almadım helal olsun bundan daha iyi son düşünülemez.Eli öpülesi bir adamsın
ONE PİECE böyle biterse gelmiş geçmiş en iyi anime tarihine adı D.ile yazdırır

Bende okuduğumda her okuyan gibi kendimden geçiverdim.Yazdığı her şey mantık çerçevesindekim nasıl yazmıssa artık süper yazmış helal olsun adama
Eğer senin dediğin gibi sadece "arkadaşlık, kardeşlik duyguları vs." gibi bir şekilde karşımıza çıkarsa One Piece, benim için büyük hayal kırıklığı olur.One Piece in sadece toprakların bütünleşip " tek parça" haline gelmesiyle açıklanması bana animeye hakaret gibi geldi. (diğerlerine lafım yok mantıklı) bence one piece in anlamı tayfadakilerin arkadaşlıkları, birbirine sevgi ve saygıları, en önemlisi tayfadaki biri için hepsinin ölümü göze alıp tek parça halinde hareket etmelerinde gizlidir.
Broke'un tayfaya katılışını biraz ayrı tutarsak, Luffy ve o an tayfadakiler her nakama alımında canlarını ortaya koyarak savaştılar. one piece budur bence.
Güzel bir düşünce, benim de kafama yattı.Bu teoriyi destekliyecek tahminim var. Antik silahlar yada tüm kıtaları birleştirecek silah kullanıldığında Red Line yıkılacak ve Balık Adam adası yok olucak. bunu yapan kişide Madam Shirley'in görüsündeki gibi Luffy olucaktır. Vadedilmiş gün budur (joy boy bahsediyordu kitabede) Nuh bu gün için kullanılacak ve balık adamları adadan kaçıcaklar.
Çok iyi düşünmüşsünBu teoriyi destekliyecek tahminim var. Antik silahlar yada tüm kıtaları birleştirecek silah kullanıldığında Red Line yıkılacak ve Balık Adam adası yok olucak. bunu yapan kişide Madam Shirley'in görüsündeki gibi Luffy olucaktır. Vadedilmiş gün budur (joy boy bahsediyordu kitabede) Nuh bu gün için kullanılacak ve balık adamları adadan kaçıcaklar.
Aynen ben de düsünmüstüm bunu daha Joy Boy la ilgili laflar duyuldugunda animede. Luffy adayi kendi kontrolune almak istiyor. Bunu yaptiktan hersey halledildikten sonra da son iş olarak balıkadamları günyüzüne yerlestireceklerdir. Antik silahlardan biri zaten Shirohige. O deniz canavarlarini kullanarak nuhla birlikte günyüzüne cikacaklardir bence de. Belki de adanin temelini deniz tabanından bir sekilde sökebilirlerse komple adayla birlikte de cikabilirlerBu teoriyi destekliyecek tahminim var. Antik silahlar yada tüm kıtaları birleştirecek silah kullanıldığında Red Line yıkılacak ve Balık Adam adası yok olucak. bunu yapan kişide Madam Shirley'in görüsündeki gibi Luffy olucaktır. Vadedilmiş gün budur (joy boy bahsediyordu kitabede) Nuh bu gün için kullanılacak ve balık adamları adadan kaçıcaklar.