Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] One Piece Geyik Sohbet

One Piece bittikten sonra bence devam serisinin çıkmama ihtimali çok az.


Çünkü işin içinde olan mesele para. Son birkaç senede satışları düşmüş birkaç genç seri One Piece'i yıllık satışlarda geçmiş olsa da genele bakacak olursak Japonya'dan çıkmış en büyük manga markası. Yani o takım elbiseli kıravatlı adamlar altın doğuran kazı kesmek istemezler. Bu yüzden belki geçmişe belki geleceğe yönelik spinn offlar mutlaka çıkar. Oda yazmaz muhtemelen tabi.
Yeni seri çıkarsın oda böyle ne bileyim samuraylari falan anlatsın. Öne pieceme dokunmayin
 
Yeni seri çıkarsın oda böyle ne bileyim samuraylari falan anlatsın. Öne pieceme dokunmayin
Oda zaten daha evrene ilişmez. Diyordu zaten kısa seriler yapacağım diye. Başkası devam ettirir ama.

Gene de benim şöyle bir hayalim var, Oda o kısa serilerini One Piece evreni içindd yapsın sldlflffl. Zaten evrenin yapısı gereği birbirinden izole ve farklı bir sürü ada olduğu için ve evrenin çok geniş bir tarihi olduğu için hiçbir şekilde sırıtmaz da sldldldlflf.
 
@Montana @II. Invictus Roger'cı kardeşlerim gelin size güzel bir şey anlatayım. Ohara kütüphanesinden alınan ve içinde yazılı olan her bilginin doğruluğu bizzat Profesör Clover tarafından onaylanmış bir kitaptan alıntı (ben de Oda'nın yeğeninden öğrendim):

"Roger tayfasını dağıttıktan sonra, ölmeden önce son bir kez Newgate ve Garp ile kapışmaya karar verir. Den den mushi ile ikisini de arar ve buluşma teklifine olumlu yanıt alınca ismi tam olarak bilinmeyen bir adada bir araya gelirler. Sadece üçünün yer aldığı ve gizli yapılan bu buluşmanın nedenini merak eden Beyazsakal ve Garp hayretle sorar Roger'a. Roger "Muhtemelen biliyorsunuzdur, çaresiz bir hastalığa yakalandım ve yakında öleceğim. Ölmeden önce en büyük rakiplerim ama aynı zamanda en iyi dostlarım olan sizlerle son bir kez dövüşmek istiyorum." der. Bunu duyan Beyazsakal ve Garp bir yandan dostlarının gidişinden ötürü üzülürken bir yandan da bu büyük adamla dövüşecekleri için heyecanlanırlar. İkisi de önce kendisinin dövüşmek istediğini söyler ve birbirleriyle tartışmaya başlar. Roger sakin olmalarını, etrafta yanlışlıkla zarar verebileceği herhangi bir masum denizci veya tayfasından güçsüz bir adamı olmadığı için kendisini tutmasına gerek olmayacağını ve bu nedenle ikisiyle birlikte aynı anda dövüşeceğini söyler. Bunun ardından Garp ve Beyazsakal hayvanca gülmeye başlar lakin bir anda, ikisi de daha ne olduğunu anlayamadan ağızlarının ortasında birer yumruk hissederler. Birkaç saniyeliğine gözlerinin feri sönen ikili tekrar gözlerini açtığında karşılarında Roger'ın pis pis sırıttığını görürler. Her neyse, bu dövüş tam 379 gün boyunca kesintisiz devam eder." (379 günü okuyunca tabii Oda'nın yeğenine biraz kızdım beni kandırmaya çalıştığı için ama Oda'nın şimdiye kadar çizdiği tüm silüetler ve off panel geçtiği tüm dövüşler üzerine yemin edince ne kadar ciddi olduğunu anladım.)

"379 gün sonunda üçü de birbirinden yorgun ve yaralı bir şekilde ayakta bakışıyorlardır. İlk Beyazsakal düşer. Birkaç saniye sonra Garp... Ve son olarak Roger... Bu müthiş dövüşün ardından birlikte tam 43 gün boyunca o adada yiyip içerek zaman geçirir, sohbet ederler ve dinlenirler. Ardından son kez gözyaşları içerisinde birbirlerine sarılır ve oradan ayrılırlar.

Roger Loguetown'daki denizci karargahına teslim olmak için yola düşer. Birkaç haftalık bir yolculuğun ardından nihayet Loguetown'a varmadan önceki son adaya gelir. Geç vakitte yola düşmeyi pek istemediğinden o adada bir gece kalmaya karar verir. Adanın iç kısımlarında bulunan bir şehre gelir ve pek gösterişli olmayan bir otel bulur. Sabah erken saatte, güneş henüz doğmuşken otelden ayrılır ve adanın limanına doğru yürümeye başlar. O sırada yol kenarındaki bir çeşmede su içmekte olan bir adam görür. Her bir adımı adeta top patlaması kadar ses çıkaran Roger'ı duyan adam sanki bir şey anlamış gibi kafasını aşağı yukarı yavaşça sallar ve omuz üzerinden yola bakar. Adamın kendisine baktığını fark eden Roger "iyi günler" der ve yoluna devam eder. Birkaç adım ilerledikten sonra adam Roger'a durmasını söyler. Ayağa kalkar; 3.5 metre boyunda, sarı saçlı, kahverengi gözlü oldukça kaslı bir adam. Birden Roger'ın üzerine atlar ve güreşmeye başlarlar. Akşama kadar güreşmelerine rağmen yenişemezler. Adam yenemeyeceğini anlayınca Roger'ın uyluk kemiğini yerinden çıkarır. Buna rağmen Roger güreşi bırakmaz. Adam "Yeter artık, bırak beni! Hava iyice karardı." diye Roger'a kızar ancak Roger kendisine bir hediye vermedikçe bırakmayacağını söyler. Bunun üzerine adam, kendisini bu kadar zorladığı için baba kavramından bihaber çocukların, çocuğunu her gün döven şerefsiz babaların bile olduğu bu dünyada sırf oğlunu babasız bırakacağından ötürü arkasından küfürler edilerek cezalandırılacağını, fakat sülalesinden (D ailesinden bahsediyor) gelen bir adamın, Roger'ın hastalığından dolayı gerçekleştiremediği One Piece hayalini gerçekleştirmesiyle mükafatlandırılacağını söyler. Ve ardından şu inanılmaz sözleri ekler:
'Çünkü sen az önce güreşte tanrını yendin!'
Bunu duyan Roger hayrete düşer ve Loguetown'a gider."

Adam tanrıyla güreşip yenmiş. Şu adam sevilmez mi be!

Not: Oda'nın yeğeninin yeminini gördünüz, hikaye gerçek. O yüzden şu tarz videolarla, resimlerle vs. yanıt verenleri raporlarım :artiz::
 
@RedTeroR Luffy vs Kaido iddaa oranları Hakem : Oda Eiichiro Luffy : 1.05 Kaido : 5.5 İlk yarı 2 ikinci yarı 1 oranı : 20 Oynayan varsa zengin olmuştur. :) 2.5 hak altı : 9 2.5 hak üstü : 1.10 Buna herkes üst oynamıştır muhtemelen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık