Wanooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu Kyoshiro'nun yüzüne nolmuş? Smile'ın yan etkisi mi? Nedir bu böyle?Wanooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

@Ölüm Cerrahı Law
Law ve onunla alakalı karakterleri paylaşmak artık sana yasak!!! İnsan az düşünceli olup hiç fanartı paylaşılmamış karakterleri paylaşır.

Wanooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu Kyoshiro'nun yüzüne nolmuş? Smile'ın yan etkisi mi? Nedir bu böyle?Wanooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Odene yapılanlar psikolojisini bozdu Denjiro reisinBu Kyoshiro'nun yüzüne nolmuş? Smile'ın yan etkisi mi? Nedir bu böyle?![]()
Drake'e, Page One'a emir veren reis gibi reisÇizecekkkkZoro'yu o üçlü ile yanyana çizmez.

Bana niye yasak. Ben kaç tane paylaştım ki. Absürt paylaşanlara yasak olsun.@Ölüm Cerrahı Law
Law ve onunla alakalı karakterleri paylaşmak artık sana yasak!!! İnsan az düşünceli olup hiç fanartı paylaşılmamış karakterleri paylaşır.![]()

Fanartçılar sizsiniz. Bir gün de burada Helmeppo, Morgan, Alvida, Kokoro, Bobbin, Hody falan paylaşılsın.Bana niye yasak. Ben kaç tane paylaştım ki. Absürt paylaşanlara yasak olsun.
Hem diyene kadar kendin paylaş. Huh ortak olacak bide.![]()
Onlara da yazık değil mi? Ne dışlıyorsunuz? 
Zoro'yu rahat alır.Odene yapılanlar psikolojisini bozdu Denjiro reisinDrake'e, Page One'a emir veren reis gibi reis
![]()
![]()
Law ve Ceaser'daki tarzı sevdim.
Sana göre bu 3lü ile de çizmezdi herhalde. Şuan ikisi ile çizen adam 3üyle de çizer.Zoro'yu o üçlü ile yanyana çizmez.
Onlarında sırası gelir.Fanartçılar sizsiniz. Bir gün de burada Helmeppo, Morgan, Alvida, Kokoro, Bobbin, Hody falan paylaşılsın.Onlara da yazık değil mi? Ne dışlıyorsunuz?
![]()

E.Oda, Law'a gecenin kraliçe çiçeği dedikten sonra hemen yapmışlar fanartı.Law ve Ceaser'daki tarzı sevdim.
Monet'in hiçbir şeyini beğenmedim.
Smoker her zamanki gibi yakıyor.

Ne demekSonradan hatırladım, Vikinglerdi.
Cevap için teşekkürler yinede.![]()