Üye silindi 1004
Ace’le alakalı bi konu açacağım yakın zaman içerisindeSanji'nin içinden böyle Ace benzeri Prometheus geçse ve ölse ne hissederdin merak ettim.Ace yorumlarına katılmasam da gülüyorum.

Ace’le alakalı bi konu açacağım yakın zaman içerisindeSanji'nin içinden böyle Ace benzeri Prometheus geçse ve ölse ne hissederdin merak ettim.Ace yorumlarına katılmasam da gülüyorum.
adam imzasını koymuş yapacak bişi yok :d aho kid nasıl nick ise artık...Arkadaşlar, işin suyunu çıkarmayalım lütfen.
Hacı eline sağlık ya. Yazılar çok sinirimi bozuyordu. Hemen alayım şu en alttakini.![]()
Nickine 1, imzasına 2 kere tüküreyim.adam imzasını koymuş yapacak bişi yok :d aho kid nasıl nick ise artık...
Hayda açılmayacak ne var? Sanki kuşe kağıda Yaoi paylaşıyoruz?Sayfayı milletin içinde açamıyorum...
Heyt höyt höst!oo kontra
![]()
![]()
Hakaretlik bir durum göremiyorum. Yetişkin iki erkek duydukları sevgi ve saygıyı coşkulu bir tutumla dışavuruyor gibiHeyt höyt höst!
Arkadaşın anıya hakaret suçuyla banlanmasını talep ediyorum.
Güzel saptırma çabası.Hakaretlik bir durum göremiyorum. Yetişkin iki erkek duydukları sevgi ve saygıyı coşkulu bir tutumla dışavuruyor gibi![]()
Birbirlerinden zamanla hoşlanabilirlerdi neden olmasın ki? Dünyada çeşit çeşit insan ve çeşit çeşit ilişki var. Onların da öyle bir ilişkisi olurdu.Güzel saptırma çabası.
Ama işe yaramadı.![]()
Bu arkadaş da banlansın.Birbirlerinden zamanla hoşlanabilirlerdi neden olmasın ki? Dünyada çeşit çeşit insan ve çeşit çeşit ilişki var. Onların da öyle bir ilişkisi olurdu.