Robin çok hoş olmuş. Nami'yi beğenmedim.
Önceden görmüştüm de hiç sonuna kadar bakmamıştım. Güzel ama mantık hatası var. Normalde Burgess Katakuri'den o darbeleri aldıktan sonra, bir daha zor ayağa kalkar.Katakuri vs Karasakal Korsanları. Baya güzel olmuş.
Reis 1v3 yapıyorKatakuri vs Karasakal Korsanları. Baya güzel olmuş.
Robin bir başkaRobin çok hoş olmuş. Nami'yi beğenmedim.
Aynen orası öyle tabii. Ayrıca Burgess'in Kata'ya zarar vermesi de saçma ama Oda çizmiş gibi heyecanlandırıyor yine de. Bu arada Brulee yüzyılın cenabeti ya. Fanartlarda bile yakalanıyor.Önceden görmüştüm de hiç sonuna kadar bakmamıştım. Güzel ama mantık hatası var. Normalde Burgess Katakuri'den o darbeleri aldıktan sonra, bir daha zor ayağa kalkar.
Aynen. Reis normalde tekler geçer de işte fanart olunca işler değişiyor.Reis 1v3 yapıyor
Big Mom onu yakalanıp ailenin başını derde soksun diye doğurmuş.Aynen orası öyle tabii. Ayrıca Burgess'in Kata'ya zarar vermesi de saçma ama Oda çizmiş gibi heyecanlandırıyor yine de. Bu arada Brulee yüzyılın cenabeti ya. Fanartlarda bile yakalanıyor.
Herhalde. Zavallı Opera'nın kellesinin peşinde koşacaklarına bunu asmış olsalardı bu kadar rezil olmazlardı.Big Mom onu yakalanıp ailenin başını derde soksun diye doğurmuş.
Opera yüzünden Luffy kurtuldu. Bir ton zarar verdi. Wano'da Linlin'in hafızasını kaybetmesinin sebebi bile dolaylı yoldan Opera. Kesinlikle Brulee'den çok daha zararlı biri kendisi.Herhalde. Zavallı Opera'nın kellesinin peşinde koşacaklarına bunu asmış olsalardı bu kadar rezil olmazlardı.
Zararlı olduğu bir gerçek tabii ama adam bir kere zarar verdi, Brulee onlarca kez. Kakao adasında abim yenildi diye ağlayarak milletin modunu bile düşürmüştü. Böyle kardeş düşman başına valla.Opera yüzünden Luffy kurtuldu. Bir ton zarar verdi. Wano'da Linlin'in hafızasını kaybetmesinin sebebi bile dolaylı yoldan Opera. Kesinlikle Brulee'den çok daha zararlı biri kendisi.