Ucuz kadınlar gibi olmuş.Robin evet.
Ucuz kadınlar gibi olmuş.Robin evet.
Rosi. Ben de anlamadım, Diamante'yi filan koysalarmış keşke. Yine de güzel ama.Dof samanın arkasında ki Rosinante değildir umarım.
Her haliyle güzel.Ucuz kadınlar gibi olmuş.
Bunu diyerek ileride ağlayacak konu yaratıyorsun kendine.O Robin mi? Croco'ya yazık yanında getirebileceği kaliteli adamı yok.
İyiymiş.
Senor Pink takım elbiseli hali asıl güzel giderdi.Rosi. Ben de anlamadım, Diamante'yi filan koysalarmış keşke. Yine de güzel ama.
Her haliyle güzel.
Yokluktan Robin'i, Mr.2'yi yamamışlar.Bunu diyerek ileride ağlayacak konu yaratıyorsun kendine.
İyiymiş.
Aa, onu iyi düşündün bak. Senor çok kaliteli karakterdi.Senor Pink takım elbiseli hali asıl güzel giderdi.
Çok iyi olmuş.
Rosinanteden iyidir yahu? Croco tarafında Bon Clay bile karizma çıkmış. D:Ucuz kadınlar gibi olmuş.
Robini koymuşlar beğenmedim onu Mr2 iyi adamdır. İyi de çizmişler onu beğendim ben.Senor Pink takım elbiseli hali asıl güzel giderdi.
Yokluktan Robin'i, Mr.2'yi yamamışlar.
Benim arkadaş nereden buluyorsa buluyor.Çok iyi olmuş.
O hainden iyidir ama Croco tarafına bak bir, gereksiz Robin var.Rosinanteden iyidir yahu? Croco tarafında Bon Clay bile karizma çıkmış. D:
Kaç bölüm Croco'yu okuduk da ne gördük? Bundan sonra da bir şey çıkmaz.Robini koymuşlar beğenmedim onu Mr2 iyi adamdır. İyi de çizmişler onu beğendim ben.
Yokluktan olayını yeni göründüğünde dersin. Fakat ağlayacaksın o zamanlar o yüzden fazla zıplama bu konuda.