Filler konuda Aokiji'yi harcatmaz Oda. Belki filmde bi yerde yardımı dokunur bizim tayfaya filmin boss'u değildir.![]()
Aokiji ?
Filler konuda Aokiji'yi harcatmaz Oda. Belki filmde bi yerde yardımı dokunur bizim tayfaya filmin boss'u değildir.![]()
Aokiji ?
aynen katılıyorum çokta karizma olmuş aokiji bu karizmasıyla akainuyu yenerFiller konuda Aokiji'yi harcatmaz Oda. Belki filmde bi yerde yardımı dokunur bizim tayfaya filmin boss'u değildir.
Muhtemelen 10 gün savaşmışlar akainuda çizilmiştir sağdan sola ama aokijiyi fena yakmış elbisenin altında yara devam ediyor heraldeaynen katılıyorum çokta karizma olmuş aokiji bu karizmasıyla akainuyu yeneracaba akainudada böyle bi yara varmıdır
![]()
Buz kılıcı ile çizebilir akainuyuAkainuda yara olması saçma olur.Çünkü lav değdiği yerde yanık izi bırakıyor.Luffy gibi.Ama buzun öyle bir etkisi olduğunu sanmıyorum.
Göz gitmiştir yineBence asıl akainuda yara olmazsa saçmalık olur sonuçta 10 gün boyunca kapışmışlar bu adamlar en azından 1 faça bekliyorum =)
fairy tail okuyorsan gray in yaptıklarını biraz dikkate al bence. Aokiji de onun yaptıklarını yapabilir. 10 gün akainu aokiji ile dalga geçtiyse dediklerine katılırım.Bencede yara olmalı ama Akainu'nun meyvesi yara açmaya daha müsait.Aokiji'nin meyvesi o kadarda yaralıyan bi meyve değil.Partizan saldırı dışında.
Manga'da geçti savaştıkları.Morgan olamaz çünkü video da arkadan gösteriyor ve sağ kolunda silah var ama Morganın baltası sol elinde sağda da silah olursa saçma olur bence.
Bir de bu Aokiji ve Akainu ne ara savaştı kaçırmışım orayı (manga takip etmiyorum).