Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Film: RED

Film hakkında beklentileriniz


  • Kullanılan toplam oy
    365
Yav amiraller madem bu kadar güçsüz son savaşta ne boka yarayacak bu adamlar ? Tayfa bu kadar güçleniyorken 1-2 arc sonra nolucak Chopper,Usopp'la mı kapışcak Akainu ? Ya da Barto'yla falan mı ?

BM-lav olayını tam bilmiyorum ama Naruto'dan örnek verirsek o evrende de üstüne 1 kova su atsak zarar görmezsin ama o 1 kova suyu Tobirama'nın eline verince kestaneyi çizmesi 2.5 sn almaz.

Amiral balonu patladı deniyor da amiraller hala yonkolara yakındır ya.Shanks'ın bu filmdeki olayları da mangadaki Aramaki olayı da fanları filme çekmek için yapılan hareketten başka bir şey değil ki başarılı da olunmuş gibi görünüyor.Birkaç sayfa önce müptezellerin tepkilerini atmışlardı.
 
Kesin yaşıyor Mom ve Kaido. Ölse böbürlene böbürlene öldü diye bahsederdi bu Oda. Mom'ın tayfa zaten şelaleyi bir türlü çıkamadı, dayak da yemedi. Sırf bunların enkazını toplamak için gelmişler resmen. Son savaşta gelir bu iki azman Luffy'ye yardım eder. Dediydi dersiniz :ehe: Naruto - Madara savaşında olduğu gibi . Ağır topların gücünü , güç sıralamasını gözümüze sokarlar orada.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık