Takılıyorum ya öyle şey mi olur. Olursa da saçmalık olur zatenUyandırınca istediği yere kapı açacaksa öeh, wormhole olur bildiğin la.
Takılıyorum ya öyle şey mi olur. Olursa da saçmalık olur zatenUyandırınca istediği yere kapı açacaksa öeh, wormhole olur bildiğin la.
Z'yi izlemedim. Bunu da izlemeyeceğim. Yanılacaksın. :/ Bu kadar emin olma. :/Film çıkınca görürüz ben şimdiden yorum yapmayacağım ama izlemem diyen herkes izleyecek ona eminimEğlenceli bir film olacak...
Film Z'nin yerini tutmaz bu ya hiç beklentim de yok gelişine dair heyecanım da. Z'den güzel film anca serinin sonuna doğru çıkar bence.Çıkan fragman görüntü ve ses olarak hoşuma gitmediğinden paylaşmadım. Daha düzgün hali çıktığında paylaşırım.
![]()
Z filmine nasıl yaklaştıysam buna da öyle yaklaşıyorum. Z ve Strong World seriye dair bilgiler verdiği ve seri içindeki güçlü adamlarla bağlantılı oldukları için daha çok seviliyor. Gördüğüm kadarıyla takipçilerinde filmlerden beklentileri bu yönde. Bana göre devam eden bir serinin filminde bilgi verip vermemesi önemli değil. Diğerlerine yaptığım gibi izlerim ona göre iyiydi veya değildi derim.Film Z'nin yerini tutmaz bu ya hiç beklentim de yok gelişine dair heyecanım da. Z'den güzel film anca serinin sonuna doğru çıkar bence.
Yok hayır benim kriterim o değil. Ben Z karakterinin hikayesine ve işlenişine hasta oldum sonu da süperdi. Ve yine arkasında bi felsefe yatıyordu. Müzikleri de ayrıca mükemmeldi yani dört dörtlük bi film gibiydiZ filmine nasıl yaklaştıysam buna da öyle yaklaşıyorum. Z ve Strong World seriye dair bilgiler verdiği ve seri içindeki güçlü adamlarla bağlantılı oldukları için daha çok seviliyor. Gördüğüm kadarıyla takipçilerinde filmlerden beklentileri bu yönde. Bana göre devam eden bir serinin filminde bilgi verip vermemesi önemli değil. Diğerlerine yaptığım gibi izlerim ona göre iyiydi veya değildi derim.
İyide bu film daha yayınlanmadı. Senin Z'de beğendiğin hiçbir şey bu filmde daha belli değil. Neye göre o zaman beklentin var ya da yok?Yok hayır benim kriterim o değil. Ben Z karakterinin hikayesine ve işlenişine hasta oldum sonu da süperdi. Ve yine arkasında bi felsefe yatıyordu. Müzikleri de ayrıca mükemmeldi yani dört dörtlük bi film gibiydi![]()
Z filmini istisna görüyorum çünkü. Öncesinde de örneği yok.İyide bu film daha yayınlanmadı. Senin Z'de beğendiğin hiçbir şey bu filmde daha belli değil. Neye göre o zaman beklentin var ya da yok?![]()