Gölgelerin gözleri olur mu :S Hadi olsun, parıldar mı :SOnu Skypiea arcının sonunda açıkladı.
Bulutsu halkının gölgelerinin denize yansıması imiş ''güya''
Gölgelerin gözleri olur mu :S Hadi olsun, parıldar mı :SOnu Skypiea arcının sonunda açıkladı.
yapılan açıklama şu sayfalardaOnu Skypiea arcının sonunda açıkladı.
@Smoker başka bir olaydan bahsediyor sizin dediğiniz gökyüzü adasına gidecekleri bölümde gerçekleşiyor sonrasında gökyüzü sakinlerinin denize yansıması sonucu ortaya çıkıyormuş o gölgeler. Ama smoker thrill bark arcının sonunda sisin kalkmasıyla ortaya çıkan gölgelerden bahsetti. Az ilk sayfaları okuyunyapılan açıklama şu sayfalarda
bahsedilen sayfadaki gölgeler daha farklı
Benim attığım sayfadaki şey gölge değil, her ne ise, orada duruyor. Ayrıca o yaratık seride gördüğümüz en büyük canli olabilir.yapılan açıklama şu sayfalarda
bahsedilen sayfadaki gölgeler daha farklı
490/4 sayfa sanırım. Taichou helalin var yine , wiki gibisin.Animede 381. Bölümde 20:55 de başlıyor.Benim attığım sayfadaki şey gölge değil, her ne ise, orada duruyor. Ayrıca o yaratık seride gördüğümüz en büyük canli olabilir.
Nesne değil, ama bunların ne olduklarını çok merak etmişimdir.
Listede gizem unsuru olan tek şey yumurta bana göre.
Tamatebako'nun içinde Enerji Steroidleri vardı.onun bir gizemi yok yani, koymana gerek yoktu.
Mihawk'ın kılıcı da gizem sayılmaz. Normal bir kılıçtan farkı yok sonuçta. Shichiseiken gibi bir kılıç olsa anlardım.
Doflamingo'nun gözlüklerinde mantık aramaya gerek yok. Asla omuzdan düşmeyen Denizci paltoları gibi bir şey.