One Piece sonu acaba ölümüne Zoro vs Luffy görür müyüz?
Düşünün bir de Zoro win ve Luff dead.
?
?
Ahu keşkeeee!One Piece sonu acaba ölümüne Zoro vs Luffy görür müyüz?
?
Oda yanlış hatırlamıyorsam 5 sene derken One Piece'in nerde olduğunu filan o konuyu bitireceğini ima etmişti. One Piece animesinin biteceğini ima etmemişti. 5 sene sonra yani 4 sene sonra konu one piece dışından kayıp yızyıl gibi ve hükümetin gizli sırları gibi konulara odaklanıp serinin devam edeceğini ima etmişti. One Piece animesinde 4 yıl içinde one piece konusu bitecek ama One Piece animesi başka konulara odaklanıp seri devam edecek. Yanlış biliyorsam bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni düzeltsin.O 5 senenin 1 senesi bitti zaten neredeyse. Oda 5 seneye Naaaaahhhhhcıvan'da bitirir seriyi.
Ahu keşkeeee!
yok ya uzun olur sankibir arc 2 sene sürüyor, nasıl bitiyormuş 5 seneye. one piece'i bulunca bitmeyecek ki, asıl o zaman başlayacak bence.
Tüm seriyi bitirmekten bahsetti şeklinde döndü hep buradaki muhabbetler.Oda yanlış hatırlamıyorsam 5 sene derken One Piece'in nerde olduğunu filan o konuyu bitireceğini ima etmişti. One Piece animesinin biteceğini ima etmemişti. 5 sene sonra yani 4 sene sonra konu one piece dışından kayıp yızyıl gibi ve hükümetin gizli sırları gibi konulara odaklanıp serinin devam edeceğini ima etmişti. One Piece animesinde 4 yıl içinde one piece konusu bitecek ama One Piece animesi başka konulara odaklanıp seri devam edecek. Yanlış biliyorsam bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni düzeltsin.
Bunu Zoro fanı dışında aklına getirecek bir tek Allah'ın kulu yoktur. Çok çok çok (o kadar çok ki dünyanın okyanus, deniz ve göllerindeki su taneciklerinden daha çok) farklı bir açıdan baktığın için seni tebrik ediyorum.One Piece sonu acaba ölümüne Zoro vs Luffy görür müyüz?
?
Fandaş konuyu okusaydın keşke öncesinde skdkdkd . Ha okumuş da olabilirsin belki günahını almayalım apdldlflff.One Piece’in %50’si tamamlandı.” ONE PIECE Pia (2009)
Yıla göre düşünürsek, 12. yılında söylendiğine göre 2009 + 12 = 2021’de bitecek.
Cilt sayısına göre düşünürsek, 55. ciltte söylendiğine göre 55 cilt daha süreceğini kabul edelim, yılda 3 ciltten 18 yıl daha sürecek, yani 2009 + 18 = 2027’de bitecek.