Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 172 66.7%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 86 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    258
Zoro karakterini o kadar kötü oynuyor ki eleman karakterden soğudum resmen
Bu Zoro daha çok zaman atlamasından sonraki Zoro gibi. Onun gibi de değil ama ona daha çok yakın diyeyim.

Aksiyon sahneleri dışında iş yok. Luffy'yi oynayan daha sıcak geliyor bana. O da dizi başlamadan önce şebekliklerini görüp Luffy ile özdeşleştirdiğimden dolayı. Yoksa oyunculuk falan yok.

Ace de oyunculuk anlamında kötü olacak muhtemelen. Karakter olarak Ace ile alakası yok Xolo'nun. Kıvırırsa iyi oyuncuymuş deriz. Ama şimdilik sadece saçtan dolayı peruk takmayacak olması iyi diyebilirim : ))

Son düzenleme:
Bu Zoro daha çok zaman atlamasından sonraki Zoro gibi. Onun gibi de değil ama ona daha çok yakın diyeyim.

Aksiyon sahneleri dışında iş yok. Luffy'yi oynayan daha sıcak geliyor bana. O da dizi başlamadan önce şebekliklerini görüp Luffy ile özdeşleştirdiğimden dolayı. Yoksa oyunculuk falan yok.

Ace de oyunculuk anlamında kötü olacak muhtemelen. Karakter olarak Ace ile alacası yok Xolo'nun. Kıvırırsa iyi oyuncuymuş deriz. Ama şimdilik sadece saçtan dolayı peruk takmayacak olması iyi diyebilirim : ))
Harbiden de oyunculuklar çok osuruktan cidden. Sanji dışında şuan en azından iyi diyeceğim birde Nami var işte tayfada oyunculuk bakımından. Ama şu Buggy karakteri yeni Joker olabilir :D Adam iyi oyuncu cidden.

Son düzenleme:
Yaparlar paranın kokusu güzeldir :D Şu zenci castlara da bittim doğrusu Bembeyaz nur gibi Vivi yanık çıktı ve bembeyaz bizim efso müzisyen Brook da zenci yarıldım anasını satim :hhh: :hhh:
Brook normal ya. Usopp, Daz Bones gibi esmer ve belirgin dudaklı karakterler siyahi gibi duruyorlardı. Zoro'nun dövdüğü erkeksi kadın vardı o da aynı şekilde.
Brook en sevdiğim karakterlerden biridir ama siyahi seçilmesi hiç rahatsız etmedi. Bekliyordum da.

Vivi'nin siayhi olması büyük saçmalık da işte onu da Alabasta Arabistan, Afrika, Hindistan teması vs diye yedirdiler işte. Oda'yı ikna ettilerse yapacak bir şey yok.

Beni daha çok rahatsız eden perukar. Siyahi olunca daha da sırıtıyor. Neyse ki Vivi'nin oyunculuk iyi diyorlar ama bakalım göreceğiz.

Brook normal ya. Usopp, Daz Bones gibi esmer ve belirgin dudaklı karakterler siyahi gibi duruyorlardı. Zoro'nun dövdüğü erkeksi kadın vardı o da aynı şekilde.
Brook en sevdiğim karakterlerden biridir ama siyahi seçilmesi hiç rahatsız etmedi. Bekliyordum da.

Vivi'nin siayhi olması büyük saçmalık da işte onu da Alabasta Arabistan, Afrika, Hindistan teması vs diye yedirdiler işte. Oda'yı ikna ettilerse yapacak bir şey yok.

Beni daha çok rahatsız eden perukar. Siyahi olunca daha da sırıtıyor. Neyse ki Vivi'nin oyunculuk iyi diyorlar ama bakalım göreceğiz.
Esmer ayrı zenci ayrı ama yani :D neyse netflix edition işte. Yani aynını Witcher da da yaptılar dünyayı soğuttular :D Olmuyor abi neyini kastırıyorsun anlamıyorum ilginç bir diretiş var. Neyse Sanji ile Zoro birbirileriyle gizli aşk yaşayıp gay de olaiblirlerdi gerçi ilerde ne olur bilinmez :D

Bu Sanji'de çok ciddi çıktı kadınlara karşı. Adam bi Nami Swan yapmadı. Garson gibi getiriyor içeceğini yiyeceğini Sanji gibi değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık