Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 175 67.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 86 33.0%

• Kullanılan toplam oy
    261
Brook'un siyahi olması şaşırtıcı değil. Zaten ziyahi gibi duran nadir karakterden. Usopp, Daz vs. Croco bile siyahi olabilirdi de iyi ki yapılmadı.

Brook'un tayfaya katılmasına kadar sürmez dizi ama sürse de zaten iskelet olacağı için problem değil.

Dizi o kadar sürmez, bari Brook'u da tam olarak gösterelim demişler : ))

Güzel bir Bink's Sake sahnesi izleyeceğiz muhtmelen

Son düzenleme:
Luffyi oynayan herifi görünce şu yayından nefret ediyorum. Tarihin bence en kötü cast seçimlerinden biri

Luffyi oynayan herifi görünce şu yayından nefret ediyorum. Tarihin bence en kötü cast seçimlerinden biri
Tip olarak benzemese de Luffy'nin şebekliği doğal olarak var çocukta. Muhtemelen bu yüzden seçmişlerdir.

Bu dunun dışında Luffy duygusal sahnelerde bambaşka, öfkeliyken bambaşka biri gibi. Öyle yetenekli bir oyuncu bulmaları çok zor olsa da ben de tip olarak benzeyen birine öncelik vermelerini tercih ederdim. Ama peruklar ve prodüksiyon bu haldeyken Luffy hiç rahatsız etmiyor. Peruk yüzünden Nami ve Sanji'nin tipi daha çok rahatsız ediyor. Diğer karakterlere hiç girmiyorum bile.

Tip olarak benzemese de Luffy'nin şebekliği doğal olarak var çocukta. Muhtemelen bu yüzden seçmişlerdir.

Bu dunun dışında Luffy duygusal sahnelerde bambaşka, öfkeliyken bambaşka biri gibi. Öyle yetenekli bir oyuncu bulmaları çok zor olsa da ben de tip olarak benzeyen birine öncelik vermelerini tercih ederdim. Ama peruklar ve prodüksiyon bu haldeyken Luffy hiç rahatsız etmiyor. Peruk yüzünden Nami ve Sanji'nin tipi daha çok rahatsız ediyor. Diğer karakterlere hiç girmiyorum bile.
Sanji'nin saç zaten normal değil o yüzden burada bence çok kötü değil. Ama Nami, Smoker falan çok sırıtıyor. Keşke direkt doğal saçlarıyla çekselermiş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık