Luffy'i oynayan çocuk kendini olaya veremiyor. Öyle Luffy mi olur?![]()
Nami bu sezon daha kötü gözüküyor bence, hele ilk fragmanda çekim yapılan açılardan mı bilmiyorum ama hem eblek suratlı hem şişman gözüküyordu. Robin güzel gerçekten.Robin bomba olmuş, Nami'yi gölgede bırakmış.![]()
Edilmez. Dizi epey sükse yaptı. Kemik izleyicisi olur.3. sezon iptal edilir mi sizce?
Peruk çok yapay duruyor. Oynayan apla güzel birisi yoksa Nami'yi.Nami bu sezon daha kötü gözüküyor bence, hele ilk fragmanda çekim yapılan açılardan mı bilmiyorum ama hem eblek suratlı hem şişman gözüküyordu. Robin güzel gerçekten.
Bence de öyle neredeyse yok.Sanırım doğal alanda çekilen bir sahne yok, tamamı dekor ya da CGI.
Bence de iptal edilmez. Türk izleyicilerden bile ne kadar da güzel olmuş yorumları varken genel manada yine ciddi oranda etkileşim olacaktır. Sırf bunun için bile devam ettirirler, izlenmeden bağımsız.3. sezon iptal edilir mi sizce?
Nami bu sezon daha kötü gözüküyor bence, hele ilk fragmanda çekim yapılan açılardan mı bilmiyorum ama hem eblek suratlı hem şişman gözüküyordu. Robin güzel gerçekten.
Dizi kendi popüleritesini geçtim, anime ve manganın popüleritesine de çok ciddi katkı sağladı. Benim anime nedir bilmeyen arkadaşlarım bile (güreş forumlarından vesaire) diziyi görüp aa ne ilginç şeymiş bu falan diye mesaj atmışlardı.Bence de iptal edilmez. Türk izleyicilerden bile ne kadar da güzel olmuş yorumları varken genel mana da yine ciddi oranda etkileşim olacaktır. Sırf bunun için bile devam ettirirler, izlenmeden bağımsız.
Yeni bir OP heyecanı olur diye çok umutluydum ben. Bu yüzden ilk sezona hep pozitif yaklaştım ama kıymetini bilmemişler potansiyelin.Dizi kendi popüleritesini geçtim, anime ve manganın popüleritesine de çok ciddi katkı sağladı. Benim anime nedir bilmeyen arkadaşlarım bile (güreş forumlarından vesaire) diziyi görüp aa ne ilginç şeymiş bu falan diye mesaj atmışlardı.
Bence çok gereksiz bir iş bu Live Action olayı ama seviliyor işte.