Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 173 66.8%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 86 33.2%

• Kullanılan toplam oy
    259
1. Sezonu izleyen (4. bölümdeyim.) birisi olarak çok kötü bulduğum ama One Piece yoksunluğumu gidermek için izlediğim bir yapım desek yanlış olmaz... Animeyi Wano'da bırakmıştım. (Bayaaaaa uzun bir ara oldu ama izlersem kendimi kontrol edemeyerek güncele kadar gelebilirim. :) ) Arkadan ise Davul Adalarına kadar olan bölümü yine 2 sene önce izledim. Sonra yine bıraktım (Tabi tez süreci okumalar sınavlar vs. mevcuren..) Şuan en baştan yine mi başlasam düşünceleri içerisindeyken "bir şu N yapımına da bakayım dedim." Sonuç olarak bana göre "REZALET" ama işte dediğim gibi keyfine izliyorum. (Nami için de olabilir :)) ) Ama Zoro karakteri ve diğer karakterler vs. çok iyi değil ya... Anime tadı beklemiyorum tabi ama bazı noktalar gerçekten farklı olabilirdi. Küçük detayları atlamaları aslında bana göre samimiyeti öldürüyor... En basitinden Kuro da ki tayfa korsan kısımı ve hipnoz sonucu Luffy'nin gemi pruvasında ki ön kısmı kırarak tayfayı dövmesi gibi detaylar bence keyif veren kısımlardı. Shanks sahneleri ve uyumsuzluklar bana göre olmuyor. Oda nasıl bunlara izin veriyor bunu da anlamış değilim... Tek faydası OP nin tanınırlığının artması... Başkaca bir artısı yok bana göre...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık