Üye silindi 1554
İşin içinde Netflix olunca bu sahnede korkmadım değil.

Gardaşımın yarasına tuz basma.
2. Sezon için dizinin yapımcıları olumlu konuşmuş. Dizi yayınlandıktan sonra Netflixle yaptığımız görüşmede "beklentileri aştığımızı" söylediler demiş ve verilere bakınca 2. sezon onayı geleceğini düşünüyoruz demiş.
Senaryo hazırmış. Onay alınması durumunda grev olaylarına da bağlı olarak 12-18 ay gibi bir sürede 2. sezonu yayınlanmaya hazır hale getirebileceklerini düşünüyor.
Kaynak:
![]()
‘One Piece’ Producers Say Scripts for a Season 2 Are ‘Ready,’ Episodes Could Air 12-18 Months After Strikes End
On the heels of its splashy debut, the producers behind Netflix's "One Piece" say scripts for Season 2 are completed.variety.com
Bu arada 2. sezon olursa Alabasta arcı ile bitmeyeceğini arc sonunda veya veya öncesinde Bellamy ve Kara Sakal ile tanışma sahnelerinin eklenebileceğini düşünüyorum.
Seriyi bilenler için atlanmış ve atlanacak bir çok detay olabilir ama bir noktada bunların ve kurgu değişikliklerinin olması kaçınılmaz.
Garp - Koby - Helmeppo kapak hikayesi veya daha sonra işlenen anime bölümlerinin kurguya yedirilmesi gibi şeylerin devam edeceğini buna en büyük adayında Bellamy ve Kara Sakal ile tanışmanın öne alınmasının olduğunu düşünüyorum. Alabasta sonuna eklenirse zaten normal sıralamada işlenmiş olacak ama 2. sezona dahil edilebileceğini düşünüyorum.
Aksi taktirde 15 sezonluk dizi olmak zorunda olur.
Oda'nın onayı doğrultusunda bazı arclar komple çıkarılabilir hatta.
Gökyüzü adasında Noland karakteri en sevdiğim karakterlerden. Hikayenin uzaya bağlanması açısından vs. de önemli. Kitabe var, kayıp yüzyılla ilgili vs. vs. baya önemli arc yani.Hikayeyi etkilemeyen arcları çıkartabilirler. Skypie mesela önemli bir arc mıydı? Ya da Thriller Bark. Gerçi Brook'un katılması için koyarlar onu. Banaro adasını da çıkarabilirler. Karasakalın direkt Ace denizcilere teslim ettiği gösterilir sadece. Sabaody ve Amazon Lilly olması şart bence. Oradan ID ve MF savaşına bağlanır.