Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece / 1080P / Web-Dl & BDRip / TR Altyazı / Sürekli Güncel!

Açıkçası OP arşivi oluşturmayı ve bir diski tamamen OP için ayırmayı uzun süredir isteyen birisiydim. Eline sağlık hocam. Bana da başlangıç olmuş olur. İleride çocuklara; torunlara miras olarak bırakırız :))

Aslında, kalite kaybı olmadan mini mkv'ye dönüştüren yerler vardı. Boyutu baya küçülüyordu.
Aslında vaktim olsa x265 10 bit olarak düşük boyutlu encode ederim ama vaktim yok. Mobilya montajcıyım sezon açıld

Açıkçası OP arşivi oluşturmayı ve bir diski tamamen OP için ayırmayı uzun süredir isteyen birisiydim. Eline sağlık hocam. Bana da başlangıç olmuş olur. İleride çocuklara; torunlara miras olarak bırakırız :))
Zaten esas amacımız o 😊 Bende de 2 tane var Rabbim bağışlasın. Onlar için yaklaşık 32 TB arşiv yaptım 😅

Var üstat var 1.5 TB HDD var :flaugh:
Hepsi için şimdiden ellerine emeğine sağlık :respect:
teşekkür ederim. Şuan Çanakkale'deyim. Akşam Balıkesir'e eve dönünce gece 3-4 bölüm daha atarım nasipse. Hergün 3-5 eklesek baya yol katederiz Allah'ın izniyle.

Umarım kaliteyi ve çeviriyi beğenmişsinizdir.

Uzun soluklu dizilerin ilk 10 bölümünü çevirmek kolaydır, çünkü büyük bir şevkle başlanır. Moral, motivasyon hat safhadadır. 10'dan sonra o şevk azalır ve sonu bırakmak olur. Elinizde video arşivlerinin olması güzel ancak aşağı yukarı Kazasker ile aynı çeviri performansını sergileyebileceğiniz bir seriyi tekrar çevirmeye çalışıyor olmanız ne yazık ki aynı işin başka birince tekrar yapılıyor olmasından ibaret. Türkanime'ye girin; 1. Bölümü açın. Kaç farklı kişi çevirmiş? 6. 50. Bölüme gelin, kaç kişi kalmış? 2. 100. Bölümde artık 1. Kazasker'in alt yazıları ve video arşivleri animekalesi sitesinde arşiv olarak mevcut. Şevkinizi kırmak istemem ama başlangıçtan sonunu gördüğüm bir süreç ne yazık ki.

Çeviriniz standart. One Piece basit bir metindir. En fazla B2 İngilizce, Japonca N3 seviyesinde cümleler barındıran basit bir metin. Kötü bir çevirinizin olması çok zor. Kazasker'in çevirisiyle arada ufak nüans farkları var. Hangisi iyi diye soracak olursanız ikisi de standart derim. Basit cümlelerden oluşan bir metin en fazla ne kadar farklı çevrilebilir ki?

Polyannavari yorum: sonuna kadar destek, şimdiden 3. bölümdesiniz. 💪

Animesinin baştan çevirisinin yapılmasına gerek yok.

İyi bir anime değil. Bundan daha iyi olup, düzgün çevirisi olmayan animeleri çevirmek lazım.

Animesinin baştan çevirisinin yapılmasına gerek yok.

İyi bir anime değil. Bundan daha iyi olup, düzgün çevirisi olmayan animeleri çevirmek lazım.
Açıkcası ben One Piece animesini seviyorum. Hele ki 2Y sonrasına kadar ki kısmına bayılıyorum. Katakuri savaşına kadar ki kısmını da çok seviyorum. Ne zaman ışık patlama efektleri geldi ondan sonra bende bitti sadece alışkanlıktan izliyorum. Mangadan devam.

Tüm seriyi toptan paylaşılırsa toplu indiriririm açıkcası benim gibi indirecek çok kişi var. Zaten bunu yapacak kişi de One Piece sever biri olmalı başkası bu işe girmez o nedenler senin bahsettiğin o animelere ancak sevdalıları girer ona girecek kadar da One Piece seven kadar onları seven pek bulunacağını zannetmem.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık