metades 27 May 2012 #11 Rokudenashi Blues, Rookies mangakası Masonori Morita Franky'yi süper çizmiş bence.
Alceros 27 May 2012 #12 D. Gray-man'ın Nami'si Mx0'ın Robin'i Reborn'un Sanji'si Naruto'nun Franky'si Bleach'ın Luffy'si ii olmus Ey Zoro nerelerdesin
D. Gray-man'ın Nami'si Mx0'ın Robin'i Reborn'un Sanji'si Naruto'nun Franky'si Bleach'ın Luffy'si ii olmus Ey Zoro nerelerdesin
muslu 27 May 2012 #13 Marco dedi ki: Genişletmek için tıkla ... bu ne yaa bu manga nasıl bir manga? death note gerçekten çok karizmatik olmuş bu mangakaya sanji'yi vercen varyaa... çok acayip karizmatik sahneler çizer
Marco dedi ki: Genişletmek için tıkla ... bu ne yaa bu manga nasıl bir manga? death note gerçekten çok karizmatik olmuş bu mangakaya sanji'yi vercen varyaa... çok acayip karizmatik sahneler çizer
metades 27 May 2012 #14 Tite Kubo yine ayrıntı yok bi şey yok bi Luffy o kadar ne arkaplan ne bişey adam sade seviyor demek ki
Tite Kubo yine ayrıntı yok bi şey yok bi Luffy o kadar ne arkaplan ne bişey adam sade seviyor demek ki
Takashi 7 Haz 2012 #15 herkesin eline oturmuş bi çizim tarzı var ister istemez kendi karakterine bezetiyor bende rurouni kenshinin çizimlerini beğendim
herkesin eline oturmuş bi çizim tarzı var ister istemez kendi karakterine bezetiyor bende rurouni kenshinin çizimlerini beğendim
Gilgamesh 7 Haz 2012 #16 Takashi dedi ki: herkesin eline oturmuş bi çizim tarzı var ister istemez kendi karakterine bezetiyor bende rurouni kenshinin çizimlerini beğendim Genişletmek için tıkla ... En iyi örneği KHR bence. Heryerde belli oluyor
Takashi dedi ki: herkesin eline oturmuş bi çizim tarzı var ister istemez kendi karakterine bezetiyor bende rurouni kenshinin çizimlerini beğendim Genişletmek için tıkla ... En iyi örneği KHR bence. Heryerde belli oluyor
nef-i 7 Ağu 2012 #20 gurup foto ları genelde komik tek kişinin öne çıktıkları karizma olmuş çizenlerin emeğine sağlık.