luffy karizma adam. abartmayın. yakışıklı çocuk, hani ana karakter bu olsa seriyi okuyan olmazdı bu kadarLuffy çöp adam la, bir yuvarlak kafaya iki yuvarlak göz. Oldu bitti.

luffy karizma adam. abartmayın. yakışıklı çocuk, hani ana karakter bu olsa seriyi okuyan olmazdı bu kadarLuffy çöp adam la, bir yuvarlak kafaya iki yuvarlak göz. Oldu bitti.
Abarttığım bir şey yok, karizma falan değil mevzu. Tipi basit. Ondan bahsettim.luffy karizma adam. abartmayın. yakışıklı çocuk, hani ana karakter bu olsa seriyi okuyan olmazdı bu kadar
![]()
Kendine has özgünlüğü var. Ama Jeno'da çok havalı, benim tarzım. Bana Tales'te ki Gui Sha karakterini hatırlattı. <3Cartici tasarım olarak en iyisi yav. Siz işi bilmiyorsunuz.
Ya siz sahnelerden yola çıkarak bu yorumu yapıyorsunuz. Düz bir çiziminde dikkat çekecek yanı yok. Sanjinin kaşı, gözü, sigarası; Zoronun saçı, kılıcı, giyimi; Usoppun burnu, gözlüğü, şortu; Brookun saçı, kravatı; Franky ve Jinbenin her yeri Luffyden çok daha dikkat çekici.luffy karizma adam. abartmayın. yakışıklı çocuk, hani ana karakter bu olsa seriyi okuyan olmazdı bu kadar
![]()
yoksun tabii. hiç denk gelmemiş olmana şaşırdımKimse bi karakteri düz diye sevmemezlik yapmaz. (Yapar mı? Millet o kadar mı düşünme yetisinden yoksun?)
Tek atar evrene.Seride Chris Bumstead tiplemesinde bir karakter mutlaka olmalı.Şu karizmaya baksana.
http://instagr.am/p/CPrICbkAywv/
Sadece fiziksel özelliklere bakarsak bir çoğu karakter düz. Giyim kuşam da var işin içinde.Yuvarlak kafa, siyah düz saç, yuvarlak göz, geniş ağız. 3 yaşındaki çocuğa erkek çocuk çiz desen aynısını çizer.
Mahallede bir tur atsam en az 2 tane kot şort üstüne kırmızı gömlek giymiş adam bulurum.Sadece fiziksel özelliklere bakarsak bir çoğu karakter düz. Giyim kuşam da var işin içinde.
Kimetsu no yaibadaki hashiaralar gibi olacağına daha basit olsunLuffy çöp adam la, bir yuvarlak kafaya iki yuvarlak göz. Oldu bitti.
Bende sokakta yürüyen takım elbiseli elinde sigara olan bir sürü insan gördüm.Mahallede bir tur atsam en az 2 tane kot şort üstüne kırmızı gömlek giymiş adam bulurum.
Kaç tanesinin kaşı kıvırcık olur?Bende sokakta yürüyen takım elbiseli elinde sigara olan bir sürü insan gördüm.