Kesinlikle fandaş.Kaptanlardan çok daha ilgi çekici ve özenle oluşturulmuş karakterler olduğunu düşünüyorum ben de![]()

Kesinlikle fandaş.Kaptanlardan çok daha ilgi çekici ve özenle oluşturulmuş karakterler olduğunu düşünüyorum ben de![]()
Ben normalde sağ kol olmak istemezdim ama op evreninde sağ kolluk farklı bir yere taşınmış ve neredeyse hepsi orijinal karakterlerKaptanlardan çok daha ilgi çekici ve özenle oluşturulmuş karakterler olduğunu düşünüyorum ben de![]()
Kesinlikle. Kaptan olarak sevdiğim tek kişi Beyazsakal. Onun dışında kalanlar yüzeysel tipler.Ben normalde sağ kol olmak istemezdim ama op evreninde sağ kolluk farklı bir yere taşınmış ve neredeyse hepsi orijinal karakterler
Ben Shanks’ın kaptanlığını severim en çok ama en efsanesi bence Roger’dan gelicek. Büyük beklentim varKesinlikle. Kaptan olarak sevdiğim tek kişi Beyazsakal. Onun dışında kalanlar yüzeysel tipler.
Luffy Roger'a benziyorsa ben çok bir şey beklemiyorumBen Shanks’ın kaptanlığını severim en çok ama en efsanesi bence Roger’dan gelicek. Büyük beklentim var
Şarkı?Alırdım değneği elime dağ tepe gezerdim.
Roger daha ağır başlı ve akıllı biri bu çok net. Flashbacklerden bu anlaşılıyor. Beklentimi arttırıyor hepLuffy Roger'a benziyorsa ben çok bir şey beklemiyorum![]()