Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Okuduğunuz veya Okumaya Devam Ettiğiniz Webtoonlar

Beğendiğiniz veya potansiyel gördüğünüz seriler hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    118
How a Terminally Ill Genius Survives diye bir seri var. Seri her açıdan ortalama hatta ortalama altı bile olabilir. Zaten çok beklentiniz de olmasın. Murim mantığında bir seri ama bir mezhep kurucusu nasıl olunur tarzında gibi. Ana karakter ciddi takılan akıllı ve güçlü biri. Dediğim gibi çerezlik bir seri.

Hortlatıyorum kusura bakmayın. Ya bir tane kore miydi çin miydi bilmiyorum vasat(vasat bile sayılmayabilir) bir seri vardı onu arıyorum.

Seride ana karakter beyaz uzun saçlı bir erkekti. Gücünü saklıyordu. Şeytan mezhebi miydi neydi onun kurucularından biriydi sanırım. Küçük yaşta olduğu sahnelerde ustası ona zehir vs. verip ölmesini bekliyordu ama bu ölmüyordu(bunları komedi olarak gösteriyorlardı). İp gibi bir yeteneği vardı. İnsanları, eşyaları vs. onunla kesebiliyordu. Kendi krallığından(?) kaçıp bir prensesin astı olmak için testlere giriyordu. Sonunda oluyordu. 3 asttan biriydi. Biri güçlenmek isteyen biri, diğeri kız zannedilen genç bir çocuk bir de buydu. Tecrübesinden ötürü almışlardı. Bunu seven kendi krallığında güçlü bir kız da vardı. Seri ile ilgili bir yer vardı onu bulmak istiyordum ama ismini bir türlü bulamadım. İlk sezonu sanırım bitmişti.
Bir hortta benden, mesajda yazdığın seriyi buldun mu bi ara bende aramıştım, ilk sezonu okuduğumu net hatırlıyorum.
Buldum ama epey uzun sürdü

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık