Eski laik zamanlar...bunları hiç sevmiyorum oldukları bölümleri hızlıca atlayıp izledim
Eski laik zamanlar...bunları hiç sevmiyorum oldukları bölümleri hızlıca atlayıp izledim
bu arada adamın sevmeme nedeni bu okamaların %90ının fasa fiso olması ve abartılı hareket etmeleri olabilir :d bon chan ve ivankov var başka kim varEski laik zamanlar...
Okama admin istiyoruz.Eski laik zamanlar...
bu arada adamın sevmeme nedeni bu okamaların %90ının fasa fiso olması ve abartılı hareket etmeleri olabilir :d bon chan ve ivankov var başka kim var![]()
dış mihrakların ashurası varda bizimde içimizde yatan bir okama var keşke şöle bişe olsa ölüme çok yaklaştığında böyle suiti yırtıyor altından elbise falan
Harika olur. Hshshshaggagzdış mihrakların ashurası varda bizimde içimizde yatan bir okama var keşke şöle bişe olsa ölüme çok yaklaştığında böyle suiti yırtıyor altından elbise falan![]()
Bu güzelliği unuttunuz mu?bu arada adamın sevmeme nedeni bu okamaların %90ının fasa fiso olması ve abartılı hareket etmeleri olabilir :d bon chan ve ivankov var başka kim var![]()
Bu gerçekte kız mıydı erkek miydi unuttum?Bu güzelliği unuttunuz mu?
![]()