Bu tat bozulma olayı bence en çok ülkerde var aşırı kalitesizleşmiş geliyor bana. Mesela etinin ürünlerinin tadı hala aynı bence.
Ben şanslıydım. Yakınımdaki neredeyse her bakkalda vardı bir aralar.Dağıtımı kötü oluyordu mesela buralarda sadece 10 bakkaldan 2 tanesinde falan vardı. Mesela cola turka da öyle.
@BlackMask Portakallı değil de içi çilekli mi ne bir şey vardı. Adını hatırlamıyorum ama bilirse bizim yaş grubu anca bilirDolar 1 - 2 lira arasıyken çıkan ürünlerin kalitesiyle şimdiki ürünlerin kalitesi arasında uçurum var. Uzun zamandır bu böyle.
O da hepsi gibi bozdu. Portakallı bisküvi, puf, cin, popkek örnek verilebilir.Bu tat bozulma olayı bence en çok ülkerde var aşırı kalitesizleşmiş geliyor bana. Mesela etinin ürünlerinin tadı hala aynı bence.
Dediğin çokomel tarzı ya da milföy tarzı bir şey mi?@BlackMask Portakallı değil de içi çilekli mi ne bir şey vardı. Adını hatırlamıyorum ama bilirse bizim yaş grubu anca bilir
Bugün fide diye ton balığı aldım ikili dardanelin yarı fiyatına. Tadı bana aynı gibi geldi. Ya benim ağzımın tadı kalmamış ya da ortalaması bu anlamadım. Resmen vasata alıştık iyice. Bir gün yurt dışına gidersem ilk yapacağım şey bu ürün tadı karşılaştırması olacak. Evet vizyonum bu.
Bilemiyorum belki de bana öyle geliyordur daha bugün cin aldım aynıydı bence tadı. Ama Ülker öyle mi? Yağ gibi, çikolata tadı sıfır bildiğin. Gofretlerinin içi bomboş krema yok. Benim en dikkatimi çeken kolalardaki asitsizlik ve ülkerdeki tat kaybı.O da hepsi gibi bozdu. Portakallı bisküvi, puf, cin, popkek örnek verilebilir.
Ben cino'yu imalatından yani malatyadan alıyorum. Lezzeti aynı gibiGeçmişte çıkmış ürünler tekrar çıkınca tadı aynı olmuyor. Cino bunun en büyük örneği oldu. Bir de mavi doritos vardı onu çok bekledik bir ara tekrar çıktı ama yine kaldırdılar.
Elma şekeri mahallede ne gezerdi ya. Birde macun.Elma Şekeri
![]()
Çakma Pringles
![]()
Ülker'de tek tadının değişmediğini düşünebileceğim Haylayf olabilir.Bilemiyorum belki de bana öyle geliyordur daha bugün cin aldım aynıydı bence tadı. Ama Ülker öyle mi? Yağ gibi, çikolata tadı sıfır bildiğin. Gofretlerinin içi bomboş krema yok. Benim en dikkatimi çeken kolalardaki asitsizlik ve ülkerdeki tat kaybı.