Yok reis uzunlamasınaydı normal kraker gibi ince değildi ama. Paketi tamamen maviydi.Şundan mı acaba bir ara torku dağıtıyordu bazı firmalar
![]()
Yok reis uzunlamasınaydı normal kraker gibi ince değildi ama. Paketi tamamen maviydi.Şundan mı acaba bir ara torku dağıtıyordu bazı firmalar
![]()
Bahsettiğin ürünü galiba biliyorum. Ama isminden ziyade nerede satıldığını tahmin ediyorum. İstanbul Eskişehir arası Kamil Koç firması bir yerde mola veriyor. Orada lokum pişmaniye tarzı ürünler satan bir yer var. 1 ay içerisinde gideceğim orada bulursam sana alıp kargolarım. Tabii doğruysa.Eski atıştırmalıklardan ziyade 4 5 sene önce şehirler arası otobüste kraker tarzı bir atıştırmalık dağıtmışlardı. Mavi ambalajlıydı, içinden 4 tane falan çıkıyordu normal krakerden kalındı ve ağızda un gibi dağılıyordu. Çok lezzetli gelmişti, adını unuttum. Böyle bir şeye denk gelen varsa yazsın.
Hayra geçer reis gidince bir bak bakalım.Bahsettiğin ürünü galiba biliyorum. Ama isminden ziyade nerede satıldığını tahmin ediyorum. İstanbul Eskişehir arası Kamil Koç firması bir yerde mola veriyor. Orada lokum pişmaniye tarzı ürünler satan bir yer var. 1 ay içerisinde gideceğim orada bulursam sana alıp kargolarım. Tabii doğruysa.
Sana özelden yazamadım.Hayra geçer reis gidince bir bak bakalım.
Bonibon ve hobbyBeni eskilere götüren bir konu oldu. Bende aklıma gelen bazılarını paylaşayım.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok bunlar değil. Bilindik marka değildi sanırım zaten. Bilen yok demek ki buradan.Sana özelden yazamadım.
Bahsettiğin ürün bunlardan birisi olabilir mi ?
Ülker Mavi Yeşil
www.aytaslarmesrubat.com.tr
Renk tutmuyor ama şu olabilir mi?Eski atıştırmalıklardan ziyade 4 5 sene önce şehirler arası otobüste kraker tarzı bir atıştırmalık dağıtmışlardı. Mavi ambalajlıydı, içinden 4 tane falan çıkıyordu normal krakerden kalındı ve ağızda un gibi dağılıyordu. Çok lezzetli gelmişti, adını unuttum. Böyle bir şeye denk gelen varsa yazsın.
Bir ihtimal belki???Eski atıştırmalıklardan ziyade 4 5 sene önce şehirler arası otobüste kraker tarzı bir atıştırmalık dağıtmışlardı. Mavi ambalajlıydı, içinden 4 tane falan çıkıyordu normal krakerden kalındı ve ağızda un gibi dağılıyordu. Çok lezzetli gelmişti, adını unuttum. Böyle bir şeye denk gelen varsa yazsın.