Ağırlaştırılımış müebbet cezası verilen suçlarda uygulanabilir dedin diye anladım ben, yanlış mı anladım?
Benim düşüncem bu. Vergimden de faydalanmamali bence hatta.Koy 3x3 odaya. Yatak elektrik üretebileceği bir bisiklet. Kendi masraflarını çıkartsın üstüne de millete enerji bağlamında faydası olsun. Görüşüm budur.
madenciliğe meslek olarak bakılmasa bunlar madene yollanabilirdiBenim düşüncem bu. Vergimden de faydalanmamali bence hatta.
Cem yılmazın filmi geldi aklımamadenciliğe meslek olarak bakılmasa bunlar madene yollanabilirdi
yahşi batıCem yılmazın filmi geldi aklıma(kovboy lu birşeydi ismi )
Madencilik meslek etik olmaz.madenciliğe meslek olarak bakılmasa bunlar madene yollanabilirdi
Benim destekledigim zaten bu.Brezilyadaki bir hapishane deki gibi bulundukları şehirlerdeki elektriği üretmek için ömür boyu bisiklet sürmeleri de idam dan çok daha etkili bir ceza bence.
Evet oydu : )) 4-5 kere izlemişimdir kesin senin yazını okuyunca aklıma şey geldi mafya liderlerini kaçıran yancıların mahkumları öldürmesi geldi senaryo yazıyorum sankiyahşi batı
cevap vermek isterdim cevabım bir emojiden öteye gitmiyor ban yemek istemiyorumEvet oydu : )) 4-5 kere izlemişimdir kesin senin yazını okuyunca aklıma şey geldi mafya liderlerini kaçıran yancıların mahkumları öldürmesi geldi senaryo yazıyorum sanki![]()
Bavs'ın sorusuna verdiğin cevap ile ilgili yorum yaptım ben. Okudum yoksa bunu.Benim düşüncem bu. Vergimden de faydalanmamali bence hatta.