Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ölüm Cezası

Ölüm Cezası Doğru Mudur?

• Kullanılan toplam oy
    221
Öyle bir suistimal ederler ki aklımız şaşar. Elimizden de bir şey gelmez. Gelse bile artık çok geç olur. Bize haram böyle şeyler öncesinde düzeltmemiz gereken çok fazla şey var.
Hangi hükümet olursa bazı düzenlemeler gelmezse bal gibide suistimal edilir
1 tane şüpheli idamdan sonra ortalık öyle bir karışır ki, iç savaşa kadar yolu var. Bana sorarsanız hiçbir hükümetin totosu yemez böyle bir girişime.

1 tane şüpheli idamdan sonra ortalık öyle bir karışır ki, iç savaşa kadar yolu var. Bana sorarsanız hiçbir hükümetin totosu yemez böyle bir girişime.
Bugüne kadar suçsuz yere gte gelen hakkı yenen mağdur olan insanlara sormak lazım bunu gelsinmi diye. Neler neler okuduk, gördük be dostum hani alıştık artık rezalete idam cezasının en gitmeyeceği ülkelerden biri biziz

Şimdi maalesef şu bir gerçek ki, burada idam çıkarsa çok insan resmen kim vurduya gidebilir... bu bir gerçek yani... ama bu şerefsizlere de bir çözüm bulunmalı... ama suçu kesin olmalı... çünkü çözüm ne olursa olsun içine masum birileri düşerse yine kötü olur... ne kadar alçak bir dünya değil mi...? Suçlular için ceza düşünürken/isterken bile, araya masumları kaynatırlar mı diye düşünüyoruz...

Bugüne kadar suçsuz yere gte gelen hakkı yenen mağdur olan insanlara sormak lazım bunu gelsinmi diye. Neler neler okuduk, gördük be dostum hani alıştık artık rezalete idam cezasının en gitmeyeceği ülkelerden biri biziz
Biliyorum, bizzat benim şahit olduğum olaylar da var. Haksızlığa uğramaları direkt idam edilecekleri anlamına gelmiyor, hükümetin böyle bir girişimi olsa dahi (ki önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi kolay kolay olacağını düşünmüyorum) ortalık fena karışır.

Neyse bu benim fikrim zaten, hayırlısı olsun.

Açık Cezaevi diye bir şey kalmadı, Kapalı Cezaevleri de boşaldı epey ama kalanların da rahatları yerinde. Bir tek internetleri yok.
Hayır şu anda cezaevleri neredeyse tam kapasiteye ulaşmış durumda. Zaten o yüzden af çıktı. Zaten o yüzden önüne gelen hapse atılamayıp denetimli serbest bırakılıyor. Twitter'da sürekli ağlayanlar bunları bilmediği için nasıl salınır yaaaaaa demeye devam ediyorlar. Hapishane sayısını artırmak da bir çözüm değil ama...

Hayır şu anda cezaevleri neredeyse tam kapasiteye ulaşmış durumda. Zaten o yüzden af çıktı. Zaten o yüzden önüne gelen hapse atılamayıp denetimli serbest bırakılıyor. Twitter'da sürekli ağlayanlar bunları bilmediği için nasıl salınır yaaaaaa demeye devam ediyorlar. Hapishane sayısını artırmak da bir çözüm değil ama...
Tüm ülke için konuşmayayım ama benim yaşadığı bölgede Açık Cezaevleri şu an boş, Kapalı olanlar ise tahliyeler sonrası tam kapasite değil.

İdeal bir hukuk sistemi ile içimizin rahat olduğu ve her suçlunun gereğince cezasını aldığına emin olduğumuz bir idealde yani teoride bence ekstrem koşullarda uygulanması olabilir ceza. Ama günümüz sisteminde olmasını desteklemiyorum. Önce gerekenleri hapse tıksınlar öldürüp öldürmemek sonraki iş olsun :/. Hiç gerek yok başımıza bela almaya

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık