10 bin din kültürü atadık daha ne yapalım hacı eğitim içinÖnce eğitimle ilgilenelim de idamı sonra düşünürüz.
Bu muhabbete bende aşırı ayar oluyorum. Mesela Daredevil’ın dizisinin Punisher olan sezonunda, Punisher ile Daredevil arasında buna benzer bir muhabbet geçiyor... Daredevil ne olursa olsun kimse ölmemeli kafasında takılıyor... Ama Punisher buna muazzam ayar veriyordu çatıda. Bende bu konularda net Punisher gibiyimdir hakedene hakettiğini dibine kadar vereceksin...Ara ara filmlerde/dizilerde bizim eleman tam pek çok insanı öldürmüş ve hala öldürmeyi düşünen kötü adamı öldürmek üzereyken, biri çıkıp diyor ki "yapma, yoksa sen de onun gibi olursun". O andaki şöyle oluyorum:
Burada yorum yapanların bazılarını da zihniyet olarak benzetiyorum :/
Mahmut Jack’in mi? Hangi Jack’in?@Yubashiri-sama Jack'in yerinde olsan ne yapardın mesela
Günlük yüz binlercesini kesip tüketilir besin haline getiriyoruz. Şimdi bu tüketimde olan insan**** kişilerini idam mı etmemiz gerekiyor? Yada hayvan ile cinsel bir münasebet yaşamanın hayvanı öldürüp tüketmekten daha ağır bir suç olduğunu mu düşünüyorsun?"Altı üstü hayvan" nasıl bir tabir yahu? Bu dediklerini duymamış olayım.
Evet din bölümüne ateist atayarak eğitimi ilerletiriz10 bin din kültürü atadık daha ne yapalım hacı eğitim için![]()
Sen et yemiyor musun ?Günlük yüz binlercesini kesip tüketilir besin haline getiriyoruz. Şimdi bu tüketimde olan insan**** kişilerini idam mı etmemiz gerekiyor? Yada hayvan ile cinsel bir münasebet yaşamanın hayvanı öldürüp tüketmekten daha ağır bir suç olduğunu mu düşünüyorsun?
YiyorumSen et yemiyor musun ?