Ben şunu sormak istiyorum.İslam da var mı yoksa genel mi bunu öğrenmek için.Zorla kadının saçını kesen birisinin makası tuttuğu eli kesmek.Nedeni kadın saçı uzuv sayıldığından dolayı.Bu var mu uygulanmış mı ?
İdam cezası yemek o kadar kolay olmuyor zaten. Kesin ve çok ağır bir suç işlemek gerekiyor.Onların yanında işte hainlikle alakası olmayanlar da gidecek. Siyasete girmek istemiyorum ama yani neredeyse herkesi yargılayıp idam edebilirsin hainlikten.
Bu yüzden idam yerine başka cezalar olmalı. İdamın masum için geri dönüşü yok.
Şu cami haberine istemsiz gülmüştüm... O zaman da icraatlere aralık vermeden devam ediliyormuş valla, unutup gidiyor insan.
İlgilenenler izleyebilir.
Valla geçen yazacaktım bunu vazgeçmiştim şimdi de yazmak için girdim konuya sen yazmışsın bileHayret henüz kimse paşanın "Asmayalım da, besleyelim mi?" sözünü örnek vermemiş.
Yok artık diyecek şey bulamadım.Aslında bende idamın olması gerektiğini düşünenlerdenim lakin biraz düşününce idam hak eden kişi için fazlasıyla kolay bir çözüm yolu hatta bir ödül.İşkence de çözüm değil tabi fakat sadece hapis cezası olmamalı öyle cezalar verilmeliki hem kişi binlerce kez pişman olmalı.Şöyleki cezalar bence daha ziyade psikolojik olmalı kişiyi delirtecek kadar ağır travmalara sokacak türden ve akıl sağlığını yitirdikden sonra bu suçluları cam kafesler içersinde insanlara sergileyecekler bence böyle bir yöntem daha caydırıcı olur.
Bu kitapta yok zaten bildiğim kadarıyla.Yine bir başka sapkınlıklardan biri arap kültürüyle ilgili.Recmi komple sildim arkadaşlar. Bu gece gönül rahatlığı ile uyuyabilirsiniz.