Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Dizi ve Filmler

Sylar

Heroes (en sevdiğim diziydi ne yazıkki b.k gibi bir sonla bitti. Hiro kingtir, sylar zaten en baba kötü karakterlerden biri o parmak nelere kadir :ehe: )
Doctor who (şuan ki en sevdiğim dizi sezon finalinde olduğundan şimdilik en sevdiğim dizi)
Supernatural(sezon finaline giren en sevdiğim dizi, efsanedir asla bitmesini istemediğim bir dizi başkalarının aksine, sadece bu sezondan önceki iki sezonda sıktı biraz o kadar)
HIMYM (özellikle marshall'a çok gülüyorum, bir ara bloopers' lara bakmıştım gerçektede aynı kişilik :D )
The Walking Dead (henüz bitirmedim ama sırf giriş jeneriği için bile izlenir :) )
Cape (bir aralar izliyordum sonra nolduysa bıraktım güzeldi süperkahraman dizisi)

Filmlere gelirsek
Yüzüklerin efendisi üçlemesi
Hobbit
Belki Harry potter (son zamanlarda niyeyse soğudum)
Esaretin bedeli (beklediğim kadar güzel değildı ama yinede izleyin)
Evde tek başına filmleri kaç taneyse artık zaten herkes izlemiştir :D
Yine çok bilinen geleceğe dönüş

Heroes (en sevdiğim diziydi ne yazıkki b.k gibi bir sonla bitti. Hiro kingtir, sylar zaten en baba kötü karakterlerden biri o parmak nelere kadir :ehe: )
Doctor who (şuan ki en sevdiğim dizi sezon finalinde olduğundan şimdilik en sevdiğim dizi)
Supernatural(sezon finaline giren en sevdiğim dizi, efsanedir asla bitmesini istemediğim bir dizi başkalarının aksine, sadece bu sezondan önceki iki sezonda sıktı biraz o kadar)
HIMYM (özellikle marshall'a çok gülüyorum, bir ara bloopers' lara bakmıştım gerçektede aynı kişilik :D )
The Walking Dead (henüz bitirmedim ama sırf giriş jeneriği için bile izlenir :) )
Cape (bir aralar izliyordum sonra nolduysa bıraktım güzeldi süperkahraman dizisi)

Filmlere gelirsek
Yüzüklerin efendisi üçlemesi
Hobbit
Belki Harry potter (son zamanlarda niyeyse soğudum)
Esaretin bedeli (beklediğim kadar güzel değildı ama yinede izleyin)
Evde tek başına filmleri kaç taneyse artık zaten herkes izlemiştir :D
Yine çok bilinen geleceğe dönüş
Sorma arkadaş. Şu süper güçlere sahip karakterlerin olduğu diziler ya yarım bitiyor ya da çok dandik bir sonla. Şu the 4400 dizisinin sonunu göremediğime hala yanarım. En güzel yerinde diziyi yarım yamalak bıraktı dürzüler...

film olarak
Amerikan Beauty
The Experiment
Yeşil Yol
Dizi olaraksa izlediğim onca yabancı dizi arasından
Breaking Bad ve
How I Meet Your Mother

Sylar

Arrow çok övüldüğü için başlıyacaktımda işin içinde aşk girince ben de pek sevmiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık