Oden geldi işteTeach'in olmasına gerek yok aslında. Birkaç güçlü ve bilindik adamı gelse ona da razıyım :7 Wano savaşına biraz hareketlilik şart, çok yavan ilerliyor yahu. Savaştan zevk alamıyorum :/

Oden geldi işteTeach'in olmasına gerek yok aslında. Birkaç güçlü ve bilindik adamı gelse ona da razıyım :7 Wano savaşına biraz hareketlilik şart, çok yavan ilerliyor yahu. Savaştan zevk alamıyorum :/
3 yonkou, marco, samuraylar, hasır şapkalar, Cp0, oden...Nedense, Devon olmayacağından neredeyse emin olsam bile, Devon'un orada oluşu, ve Teachlerin bu savaşa çok erken katılması cidden muazzam olurdu. Birkaç saatir düşünüyorum hikayenin böyle ilerleyişini. Hiç beklemediğim one piece bölümlerini dört gözle beklerdim. Off Off.
Hayal etmesi bile güzel be. Lütfen 111 kişi yanılsın ve o kişi Devon olsun![]()
Şşşşttt. Bir şeyi unutuyorsun.3 yonkou, marco, samuraylar, hasır şapkalar, Cp0, oden, Yamato...
Onu hasır şapkalara ekledim.Şşşşttt. Bir şeyi unutuyorsun.![]()
Aynen o meyvenin eski kullanıcısı da ortaya çıkabilir.Kazandaki de Oden'di, bu bölüm gördüğümüz de Oden. Net bence bunlar. Asıl soru "Kazandan nasıl kurtuldu ve iyileşti?" olmalı. Law'ın meyvesinin o zamanki kullanıcısı gelip ölüm döşeğindeyken kurtarmış olabilir mesela.
kanjura niye böyle bir şey yapsınki neye göreKanjuro'nun çizimi diyorum, aklıma ilk o gelmişti spoilerı görünce...