Roronoa Zoro
Daddy ve Shuirya. Gerisi çöp, adam resmen mangasına yakıştıramamış, animasyonculara itelemiş.
Jonathan Oda tarafından tasarlanan bir karakter değil.G-8 arcindan Jonathan filler degil miydi? Z ile aralarinda kaldim ama oyum Diger'e gitti.
Yeni Shichibukai mangada bahsi geçen birisi. Zephyr'in sözü dahi edilmedi mangada.Manga kapağına konan karakterde Filler olmuş , neler göreceğim daha
Bu arada Z fillerse Yeni Schibukai de filler muhtemelenOda nın çizdiği karakterlere filler deme alışlkanlığı yeni başladı sanırım.
Ben filler olarak en iyi karakterin Dugon olduğunu düşünüyorum
Sözü geçilmedi diye filler mi olacak? Oda'nın eski denizciler arasında çizdiği bir adam ( Onlar olmamış mı yani hiç, bir arada bulunmamışlar mı Garp la falan? Hep birlikte çiziyorlar adamı, Filler olup olmadığına sen karar vermişsin direk )Jonathan Oda tarafından tasarlanan bir karakter değil.
Yeni Shichibukai mangada bahsi geçen birisi. Zephyr'in sözü dahi edilmedi mangada.
Anime kategorisine film,OVA ve Spesyalleri de aldım o yüzden hatırlamaman normal yani.Animesini izlediğim halde Accino dışındakileri ilk defa gördüğüm için Accino'ya verdim oyumu.