Sizce bu seriye başlamalı mıyım?
Niyetim yoktu da dünkü konuşmadan sonra yazayım dedim.@Tian Yazmışsın. +1
İyi oldu burayı okuduktan sonra bölüme bakmak.
Ben Gradeus'u sevdim nedense. Adam davasında haklı bence. İsteyen istediğini yapabilmeliAlakası yok, onlara birer doz Franky ve Rai verelim, bak hemen nasıl sözlerinden dönüyorlar.
Ayrıca, Gradeus pisliğin teki çıktı Rıza Baba.
Gradeus güzel karakter böyle deli dolu karakterleri bende severim ancak fazla abartılı. İsteyen istediğini yapsın mı? Kaos seviyorsun galiba.Ben Gradeus'u sevdim nedense. Adam davasında haklı bence. İsteyen istediğini yapabilmeli
Takip edenlerin çoğu Franky ve Rai için takip ediyor zaten.Ama bölüm puanını baya düşük vermiş koreliler, şaşırdım. Normalde 9.40 ın altına düşmezdi bu bölüm 6.30 mu ne.
![]()
Ben Ragar'a anlam veremedim. Gradeus ne güzel diyor gel konuşak hem Raskreia genç, hem de neden illa sonsuz uykuya yatmamız gerekiyor falan. Ragar da hayır diyor. Lord için tamam mantıklı o kadar yaşamış ancak diğerleri de seninle beraber sonsuz uykuya mı dalmak zorunda? Ben sevdim baya Gradeus'u, tip olsun şekil olsun. Özellikle berserk moduGradeus güzel karakter böyle deli dolu karakterleri bende severim ancak fazla abartılı. İsteyen istediğini yapsın mı? Kaos seviyorsun galiba.Haklısın herkes her istediğini yapabilmeli, tabi bu istekler başkalarına zarar vermediği müddetçe, eğer olurda zarar verirse devreye Noblesse girer, sonuçlarını da bir çok defa gördük.
Bölüm için konuşacak olursak büyük ihtimalle senin dediğin nedendendir. Başka bir ihtimal aklıma gelmiyor.![]()
Asilzadelerin yönetim şekliyle alakalı, lord kan bağı ile geliyor ve dediği her şey mutlak suretle kanun sayılıyor. Fate/Zero izlediysen oradaki Gilgamesh gibi. Onun da buna benzer bir sözü var.Ben Ragar'a anlam veremedim. Gradeus ne güzel diyor gel konuşak hem Raskreia genç, hem de neden illa sonsuz uykuya yatmamız gerekiyor falan. Ragar da hayır diyor. Lord için tamam mantıklı o kadar yaşamış ancak diğerleri de seninle beraber sonsuz uykuya mı dalmak zorunda? Ben sevdim baya Gradeus'u, tip olsun şekil olsun. Özellikle berserk moduAmma velakin Rajak'a elini sürmeyecekti. Cezasını Rael versin istiyorum ama büyük bir ihtimal olmayacak çünkü daha güçsüz. Büyük bir ihtimalle Franky ya da Rai verir ayarı.
![]()
Evet biraz insani boyutta yaklaşıyor olabilirim ama yine de anlam veremiyorum. Bu asilzadelerin nereden geldiğini falan anlatsalar güzel olurdu ama yapmazlar büyük ihtimal. Serinin flashbackleri mükemmel oluyor. Bir de cadılar, büyücüler çıksın istiyorum ama olmayacak gibi. Seri yakında biter sanırım.Asilzadelerin yönetim şekliyle alakalı, lord kan bağı ile geliyor ve dediği her şey mutlak suretle kanun sayılıyor. Fate/Zero izlediysen oradaki Gilgamesh gibi. Onun da buna benzer bir sözü var.
Gajutel bile lord ve diğer liderler ile uykuya yatamadım diye kahr-ı perişan olmuş adam. Düşün işte liderler için lordun sözleri ne denli önemli. Siz olaya insani boyutuyla yaklaşıyorsunuz ondan garip geliyor.
Gradeus'un yaşamak istemesinin sebebi gücünü istediği şekilde kullanmak, o söylediğin bahaneler ise sadece süslenmiş bencil istekler. Başka bir şey değil. Rael falan da alamaz. Üçlüden birini Lord diğer ikisini de Rai ve Franky paylaşır.