Unuttum yahu burayı.Sonunda be. Bütün gün bunu bekledim en sonunda da aklımdan çıkmış lanet.
Neyse... Bölüm gayet güzeldi, noble arasında ki en hızlısı Rajak ve kuçu kuçuların arasında en hızlısı olan Kuharu denen Medicham dövüşü... Saldırılar sonucu oluşan patlamalar bayağı bir uzaktan görünüyor ve tabi ki anlamakta güçlük çekiyorlar, yıldırıma benziyor ama yıldırım olmadığını da anlamışlar.
Rajak, hem rakibiyle savaşıp hem de durum analizi yapıyor, bir yandan da Lukedonia'ya nasıl haber veririm derdinde. Diğer gerzekler de durumu tam tersi şekilde yorumluyor bunlar rakibin gücünü okuyamıyor mu yoksa bu seride o şekil bir olay yok mu. :S
Medicham kılıklı ezik oğlu ezik, beklentilerimi boşa çıkarmadın diyor. Lan bu kurtların bir tarafı çok kalkık. Noblesse ve Muzaka'nın yokluğunda ortamı boş bulmuşlar tabi, istedikleri gibi at koşturup kendilerini bir halt zannetmişler. Birilerinin bunları ait oldukları yeri tekrar hatırlatması lazım.
Bölüm genel itibariyle aksiyon odaklı, durum analizleri geçti. Rai ve Franky dışında bu denlisini ilk kez görüyoruz neticede, aşırı beğendim.
Şu asalete bakın.
![]()

Rajak reyiz bize reyizliğini gösterdi. Aklı diğerlerine haber vermekte olmasa ezer geçerdi. Şimdi baktı dövüşten kaçış yok ciddileşti. Son sahne efsaneydi. Hafta tek atsa şu dandik ite negzel olur. Tabi hala oradan sağ çıkabileceği konusunda ciddi şüphelerim var ama en azından ikisini birlikte götürsün.