Haklısında Frankestein tamamen açıklamadı.190'lı bölümlerde noblesse'ın tam anlamı açıklandı.Mangaframe' in son çıkardığı bölümlerde bahsediliyordu Lord kavramından. Daha öncesindeyse Noblesse kavramından Frankenstein M-21' e bahsetmişti.
Haklısında Frankestein tamamen açıklamadı.190'lı bölümlerde noblesse'ın tam anlamı açıklandı.Mangaframe' in son çıkardığı bölümlerde bahsediliyordu Lord kavramından. Daha öncesindeyse Noblesse kavramından Frankenstein M-21' e bahsetmişti.
SenLe NobLesse hakkında konuşunca aklıma o sahne gelmişti, mangada açtım tekrar okudum. Orda Frankestain'in tepkisi de süperdi "İyi de onu nasıl teseLLi edicem!"Rai internetten dönüyorda frankenstein'e diyor ya 'biliyor musun frankenstein bugün ilk defa ölümü tattım'diye en çok ona gülmüştüm.
Birde cep telefonu alınca frankenstein ve m.21'e gönderdiği sms'e![]()
Birde diyor ya rai 'beni acımadan öldürdüler' diye gelde kopmaSenLe NobLesse hakkında konuşunca aklıma o sahne gelmişti, mangada açtım tekrar okudum. Orda Frankestain'in tepkisi de süperdi "İyi de onu nasıl teseLLi edicem!"
İleride uzuyor başlarda niye kısa yapmışlar bilmiyorum ama ileride de bazı bölümler var oku oku bitmiyor.Yazıyı ilk okuduğumda şaşırmıştım ama bu manga hakikaten güzelmiş.Kötü yanı çok kısa![]()
Bugün senin sayende iyi geçti paylaşım için saolasınİleride uzuyor başlarda niye kısa yapmışlar bilmiyorum ama ileride de bazı bölümler var oku oku bitmiyor.
Önemli değil bir manga sever olarak görevimizBugün senin sayende iyi geçti paylaşım için saolasın