Kız olsam ilk ona verirdim dicen şimdi hocam dur biraz karakterden soğutma
İlk gördüğümde kız sandım bende ama olsun. Karakter çizimleri bleach'e çok benziyor ama ondan daha güzel bence.

Kız olsam ilk ona verirdim dicen şimdi hocam dur biraz karakterden soğutma
İlk gördüğümde kız sandım bende ama olsun. Karakter çizimleri bleach'e çok benziyor ama ondan daha güzel bence.
Ne bileyim hocam şu düşünceni başta yazsan iyi olurdu hani öbür türlü karakterden farklı beklentilerin varmış gibi kız olsa kız olsa diyip duruyonNe yaptın yahu şimdilik seri içinde erkek karakterler güçlü şu asilzade kız haricinde Takeo da erkekten çok kız havası var üstelik silah kullanan bayan karakter daha güzel olur diye düşündüm karakterlere sarkıntılık edecek değilim kim kimi karakterden soğutuyor acaba
![]()
Sadece bir kere bayan olsa demiştim onuda alıntı yapıp cevap yazmışsın zaten, daha önce bayan sandığımı söyledim sende yüksek oranda fesatlık sezdimNe bileyim hocam şu düşünceni başta yazsan iyi olurdu hani öbür türlü karakterden farklı beklentilerin varmış gibi kız olsa kız olsa diyip duruyonAyrıca daha 138 deyim ben ama ilerde bir sürü cool bayan karakter çıkar herhalde.
Yok bea hani böyle kardeşi için çabalıyor falan ya böyle delikanlı bir adama kız olmayı yakıştıramadım ondan yani yoksa banane abi nasıl istersen öyle izle,düşünSadece bir kere bayan olsa demiştim onuda alıntı yapıp cevap yazmışsın zaten, daha önce bayan sandığımı söyledim sende yüksek oranda fesatlık sezdim![]()
Olduğu gibi devam etsinde, çizimler insanı yanılgıya düşürüyor. Bu seferde bir karakter çıkar piyasaya nasıl olsa erkektir deriz kız çıkar böyle işin içine deriz. Takeo'yu hasta yatağında görmesem kız sanmaya devam edecektim hani o dereceYok bea hani böyle kardeşi için çabalıyor falan ya böyle delikanlı bir adama kız olmayı yakıştıramadım ondan yani yoksa banane abi nasıl istersen öyle izle,düşün![]()
Roctis hain klan liderlerinden biri. Büyük ihtimalle 1. elder.http://www.mangahere.com/manga/noblesse/v04/c232/
Roctis tam olarak ne ya da kim?
Sıradan insanlara bağlanmaz falan dedi. Sanırım olağanüstü güçleri olan bir tür şeytani yaratık
Her ne ise Franken çok sinirli efendisine zamanında ihanet ettiği için. Gelecek bölüm çok iyi olacak gibi.
Canavvarın dediği gibi eski klan lidelerinden biri yani bir asil.http://www.mangahere.com/manga/noblesse/v04/c232/
Roctis tam olarak ne ya da kim?
Sıradan insanlara bağlanmaz falan dedi. Sanırım olağanüstü güçleri olan bir tür şeytani yaratık
Her ne ise Franken çok sinirli efendisine zamanında ihanet ettiği için. Gelecek bölüm çok iyi olacak gibi.