Kapı açma sahnesi de komikti
Başardım frankenstein!

Onu ne zaman hatırlasam bir gülme geliyor. M-21 ve Frankenstein ile birlikte tesise gideceklerken Rai havalı bir şekilde açıyordu ya kapıyı.Kapı açma sahnesi de komiktiBaşardım frankenstein!
Yine hatırladım yine güldümBugün ölümü tattım, o üçü beni karanlık bir yere götürdüler. Mekanın adı İnternet Cafe'ydi. Çaresizlik içinde kaldım falan diyordu ya.Sonra Frankenstein "Efendim İçin Popüler Oyunlar" diye bir rehber hazırlıyor falan.
![]()
Aynen. Ramen yemesi bile karizmatik.Yine hatırladım yine güldüm
Bir varlık kapıyı bile cool açabilir mi ya. Okuduğum izlediğim en asil karakter.
400 deyim de 300 lerin başlarını okuyalı baya oluyor. Ama yinede sor.Aynen. Ramen yemesi bile karizmatik.Bir de eğer güncelde isen ya da 300'lerde falansan bir şey soracağım olur mu?
400 deyim de 300 lerin başlarını okuyalı baya oluyor. Ama yinede sor.
Oluyor güzel vs'ler göreceksinBen 150 civarındayım şuan. Okul ağırlıklı olmaktan çıkıp dövüşler odaklı gideceği yerler olacak mı, merak ettim.
150 lerdeysen çok iyi dövüşler göreceksin. Raizel ve Franky estiriyor. Son zamanlarda okul falan yok zaten.Ben 150 civarındayım şuan. Okul ağırlıklı olmaktan çıkıp dövüşler odaklı gideceği yerler olacak mı, merak ettim.
Oluyor güzel vs'ler göreceksin![]()
Teşekkürler. Oraları okuyunca yorumumu yaparım.150 lerdeysen çok iyi dövüşler göreceksin. Raizel ve Franky estiriyor. Son zamanlarda okul falan yok zaten.