Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Nika Meyvesi Ne Kadar İyi?

Nika meyvesi ne kadar iyi?

  • Serideki en iyi şeytan meyvesi

  • Üst düzey meyvelerden biri

  • Ortalama bir meyve

  • Kötü meyve


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Uyandırma meselesi kullanana bağlı. Kaçıncı planda olduğu belli olmayacak npc gibi karaktere bu meyve verilmeyeceğine göre her kullanan uyandırır. Goroseiler ya da mal vega açıklama yapsaydı mesela h.haki de sınırları zorlamış olmak gibi(göğü yarmak yani) derdik hee en büyük şart bu. O tarz bir şey denmedi arzu gibi saçma sapan mevzulara girildi. Çok dengesiz meyve serinin kawga mantığının da içine etti zaten. Gereksizlik abidesi. Kullanım olarak sınırı olmadığı ve 1 tamtam ile haki doldurduğu için en iyi meyve bu. Mistik zoan kullanıcının bile bedenini değiştiriyor ada boyuna istediği gibi çıkıyor çevreyi doğrudan etkiliyor lazer gibi hem patlayıcı hem eritici saldırıları emiyor... Yapıyor da yapıyor işte, gereksizlik abidesi...
 
Mangaka dövüş çizmeyi bilmediği için nika en güçlüdür.

Herif "doğa" diye meyve yaratmış. Aramaki bunu odundan yumruk atmak için kullanıyor.

Bu evrende en sağlam meyve en büyük yumruğu atan meyvedir. Bu yüzden nika en güçlüsü.
 
Nika meyvesi tartışılir da kötü de denmez ya. Orta hiç diyemezsin. Ölüyü diriltti, kanatlandırdı uçurdu. En güçlü yaratık 1 vs 1 de en güçlü olan Kaido yu yendi bir şekilde. Biz vaktinde dedik lastik en iyi paramecia depremden sonra ama yanıldık. Meğer açık ara en iyi zoanmis. O kadar hatamız olsun. Küçükken yumruk atmamış diye saçma savunmalara hayranım, kardeşim meyvenin de bir zorluğu olsun. Logia değilsen yer yemez op olmayabilirsin. Law meyvesini luffy yese misal küçük yaşta op seviye mi kullanacaktı? Bazı meyveler vardır otamatik araba gibidir geri kaçırmaz basarsın gider bazıları düz vites olur, yokuşta geri gider ama motoru her şeyi otomatikten iyidir. Bazıları şimdi otonom sürüş ile şoföre bile ihtiyaç duymuyor. Bazı meyveler yarış arabası gibidir kullanmak için özel egitimler almak gerekir. Bazı meyveler de uçak gemi gibidir, kullanmak için dünya eğitim almak gerekir. Bir çocuk için zordur ama öğrendiğinde en iyisi olabilir. Nika meyvesi uçak bile değil direkt uzay gemisine dönüşüyor ama işte kullanmak lazım gerçi otonom sürüşü de var. Meyve kendi kendine takılıyor.

Bumblebee mi istersen yoksa güzel bir mersedes mi? Alpa inatla iyi bir arabanın transformerslardan daha iyi olduğunu söylüyor.

Alpa
 
Yav meyvenin adını değiştirmişler. Efsane diye bahsediyorlar. Gorosei Luffy'i sırf bu meyve için öldürüyorlar. Hani Luffy'nin potansiyel tehdit olmasıyla alakalı değil. Meyvenin model adı Güneş Tanrısı ve Dünyadaki en saçma güç deniyor.

Ortalama bir meyve gücünü Gorosei ne diye bu kadar taksın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık