Koyusiyah 4 Ocak 2021 #262 AntiNewEra dedi ki: Türkiye'nin California'sında Genişletmek için tıkla ... Muş?
Fisher Tiger 4 Ocak 2021 #263 Koyusiyah dedi ki: Muş? Genişletmek için tıkla ... 2 harfle kaçırdın :/
Marco 4 Ocak 2021 #264 AntiNewEra dedi ki: Türkiye'nin California'sında Genişletmek için tıkla ... Narlıdere mi
Fisher Tiger 4 Ocak 2021 #265 Marco dedi ki: Narlıdere mi Genişletmek için tıkla ... Californiya benzetmesi tüm İzmir için geçerliydi Ben Narlıdere'deyim aynen.
Marco dedi ki: Narlıdere mi Genişletmek için tıkla ... Californiya benzetmesi tüm İzmir için geçerliydi Ben Narlıdere'deyim aynen.
Mihawk 4 Ocak 2021 #266 AntiNewEra dedi ki: 2 harfle kaçırdın :/ Genişletmek için tıkla ... Hacı Muş diyen birine 2 harfle kaçırdın demek. :d İçinde bu harflerin olduğu bir şehir düşünüyorum İzmir'miş meğer.
AntiNewEra dedi ki: 2 harfle kaçırdın :/ Genişletmek için tıkla ... Hacı Muş diyen birine 2 harfle kaçırdın demek. :d İçinde bu harflerin olduğu bir şehir düşünüyorum İzmir'miş meğer.
kadir †. 15 Ağu 2021 #267 Doğma büyüme Eskişehir. ? Anne tarafı muhacir Balkan göçmeni. Baba tarafı muhacir gene Balkan göçmeni aslen Kırım Tatarı.
Doğma büyüme Eskişehir. ? Anne tarafı muhacir Balkan göçmeni. Baba tarafı muhacir gene Balkan göçmeni aslen Kırım Tatarı.
elisa 15 Ağu 2021 #268 herkes memleketini falan da acıklamıs ben de mersinliyim mersinde yasiyorum ahahahah
Müsteşar Kemal 15 Ağu 2021 #269 İstanbul fakat bu kadar kalabalıklaşan bu kadar yaşanılmaz bir yer haline gelen başka bir şehir yok yemin ederim trafik derdi en çok canımı sıkan şey 20 dakikalık mesafeyi 1 saatte gitmek çok koyuyor adama.
İstanbul fakat bu kadar kalabalıklaşan bu kadar yaşanılmaz bir yer haline gelen başka bir şehir yok yemin ederim trafik derdi en çok canımı sıkan şey 20 dakikalık mesafeyi 1 saatte gitmek çok koyuyor adama.
Count Alucard 15 Ağu 2021 #270 Konyalıyım. Konya'da doğdum. İlkokul-Lise-Üniversiteyi Konya'da okudum. İkinci üniversite tercihimi de Konya'da yaptım. Nasipse Konya'da öleceğim.
Konyalıyım. Konya'da doğdum. İlkokul-Lise-Üniversiteyi Konya'da okudum. İkinci üniversite tercihimi de Konya'da yaptım. Nasipse Konya'da öleceğim.