Anladığım kadarıyla sevdiğin işi yapıyorsun.Bende sevdiğim işi yapmak isterdim ama ailem izin vermiyor.Kamp ve doğa sporları malzemeleri sattığım bir dükkanım var. Genç yaşta İstanbul'u terk edip sahil kasabasında dükkan açanlardanım.
Anladığım kadarıyla sevdiğin işi yapıyorsun.Bende sevdiğim işi yapmak isterdim ama ailem izin vermiyor.
Akçay güzeldir.Bende yazın genellikle o taraflarda oluyorum.Evet o noktada şanslı sayılırım. Ama bu yola çıkarken öncesinde çok çalışıp ailemden tamamen bağımsız hale geldim. Genç dediysem de bu hamleyi 19 yaşında yapmadım. 87 doğumluyum, 2016 da İstanbul'dan ayrılıp Balıkesir Akçay'a taşındım, 2017 sonlarına doğru da dükkanımı açtım. Bu hayatta her şey mücadele etmek üzerine kurulu, ben buna inanıyorum.
Naçizane tavsiyem şudur, neleri sevdiğini belirle, arasından en ulaşılabilir olanı seç. Acele etme, onay bekleme ve mücadeleyi bırakma. Er-geç senin olacaktır.
Oyunu değiştirme seçeneği var sağ altta.Oy değiştirme seçeneği eklenebilir bence ankete. Şimdilik öğrenciyim :/
Tam onu sormaya gelmiştim xdSitede polis varmış. İlginç... Kim acaba ?
İtachi diollaTam onu sormaya gelmiştim xd
Şu oy verenleri neden göremiyoruz, resmen gizem anketi olmuşİtachi diolla