Muhasebe alanında eleman arayan olursa İstanbul çevresinde ben varım dipnot olarak eleyeyim dedim. 

Şuanki yaptığınız işi okuduğunuz bölüm olmadan yapabilir miydiniz ? Programcılığın Astronomi kısmını yani. Merak ettim.Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümü mezunu bir astronomum.
Fakat asıl işim programlama. Çoğunlukla PHP ile programlama yapmama rağmen bazen Python ve Rust kullanırım.
Özellikle astronomik gözlem verilerini işlerken Python en büyük yardımcımız oluyor.
Evet, bu bölümü okumadan önce 3 yıl boyunca fizik bölümü okumuştum, fakat derslere gitmek yerine yazılım alanında kendimi geliştirmeye çalıştım.Şuanki yaptığınız işi okuduğunuz bölüm olmadan yapabilir miydiniz ? Astronomi kısmını yani. Merak ettim.
Fortran mı ? Fortran bilen sadece ben değilmişim. ???Evet, bu bölümü okumadan önce 3 yıl boyunca fizik bölümü okumuştum, fakat derslere gitmek yerine yazılım alanında kendimi geliştirmeye çalıştım.
Derslere gitmeyince bir süre sonra baktım mezun olunacak gibi değil, astronomi bölümüne geçtim. Bölümde bize ilk başta IDL ile Fortran öğrettiler ama Python daha esnek olduğu için Python ile işlemler yapıyorduk.
Almanca sanji ye şiir yazsanajdhagsggafaÖğrenciyim, Almanca okuyorum
Olm başımı yakma ya asjfjajd şimdi hafif kafayla sövücem s*nji'ye olmayacakAlmanca sanjiye şiir yazsanajdhagsggafa
Bir dönem boyunca öğrettiler, ama ısınamadım. Ama sonuçta bilimsel bir şeyler düşünüyorsan seçeneğin az oluyor.Fortran mı ? Fortran bilen sadece ben değilmişim. ???