Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

NBA'de takım tutan var mı ya? Ben oyuncu tutarım. KD hangi takıma giderse o takımlıyım. :D
Ben öyleyim mesela.Kendimi bildim bileli Denver Nuggets taraftarıyımdır.Ama nba de futboldaki gibi belli bir takımın üstünlüğü olmadığı için ve şampiyonlar genellikle değiştiği için isimlere yönelmek daha mantıklı tabi.
 
Bu sene pek takip edemedim ara ara istatistiklere bakıyorum da üçlüğün önemi oldukça azalmış gibi duruyor bu sene. Pivotlar oldukça yüksek skor katkısı veriyorlar ve 3luk yüzdeleri bayağı düşük. Yüzde 20lerde çoğunlukla. Bir Harden ile kyrie yüksek yüzdeli atıyor sanırım dikkat ettiklerim arasında.
 
Son düzenleme:
Jamal Murray enteresan bir basketbolcu play off zamanı içinden prime curry+ prime iverson karşımı birşey çıkıyor.Lakers'ın hakkı süpürülmekti 4-1 adaletli bir sonuç olmadı.Lebron ve Davis'i yolcu edip yeniden yapılanmaya gitmek hem Lakers'ın hem Lebron'un hem de Davis'in yararına bu birliktelik kimsenin yararına değil Davis hala prime zamanını tamamlamış değil Lebron'da 1 sezon daha devam eder bırakır.Bir NBA efsanesi olarak anılacaktır ama son birkaç senedir takım savunmasında hemen hemen hiç yok hücumda katkısı hala devam ediyor ama top rakibe geçince kendini hiç zorlamıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık