Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    27
Türkiyede Sanfrancisco dan daha fazla Gsw taraftarı vardır.Sosyal medyada ve youtubedaki maç özeti yorumlarına bakıyorum yorumyazanların Rockets a nefret kusanların çoğu türk enteresan bir olay.Gsw nin itici olması için Draymond un bile o takımda olması başlı başına sebep.Dillon genelde çirkefliğiyle rakip oyunculara sataşmasıyla bilinir deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir laf var Draymond un yanında Brooks fairplay ödülü alacak oyuncu gibi duruyor.Houston ın bunları elemesini çok isterdim ama seri diğer maçta biter Jalen yerine random bir şutör olsa bu seriyi Houston rahat kazanırdı mesela Podjemski Gsw nin rol oyuncusu Jalen la yer değiştirseler seriyi Houston alırdı.İstikrarlı şut atan oyuncu eksikliği yaşadılar.2 takımdan hangisi üst tura çıksa Minnesota ezecek zaten ama Alperen i Gobert e karşı izlemeyi isterdim.

Türkiyede Sanfrancisco dan daha fazla Gsw taraftarı vardır.Sosyal medyada ve youtubedaki maç özeti yorumlarına bakıyorum yorumyazanların Rockets a nefret kusanların çoğu türk enteresan bir olay.Gsw nin itici olması için Draymond un bile o takımda olması başlı başına sebep.Dillon genelde çirkefliğiyle rakip oyunculara sataşmasıyla bilinir deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir laf var Draymond un yanında Brooks fairplay ödülü alacak oyuncu gibi duruyor.Houston ın bunları elemesini çok isterdim ama seri diğer maçta biter Jalen yerine random bir şutör olsa bu seriyi Houston rahat kazanırdı mesela Podjemski Gsw nin rol oyuncusu Jalen la yer değiştirseler seriyi Houston alırdı.İstikrarlı şut atan oyuncu eksikliği yaşadılar.2 takımdan hangisi üst tura çıksa Minnesota ezecek zaten ama Alperen i Gobert e karşı izlemeyi isterdim.
Takımın isabet yüzesi 60ı geçtiği anda Alperen Tripple Double yapıyordu 2 dakika daha oynasa. Alperen'in kötü şu attığı bir gerçek ama gelen topların çok kötü geldiği de ayrı bir gerçek. Alperen'in iyi bir şutör ve iyi bir top dağıtıcı olan takıma gitmesi gerekiyor. Kaç tane pivot orta saha çizgisine gelir kenardan oyuna sokulan topu almak için?

Houston'ın istatistik liderleri ve 2.leri

Sayı: Alperen 20.8 - FVV 17
Ribaund: Alperen 11 - Steve Adams 6.8 - Amen 6.4 (Adams az süre bulan bir isim)
Asist: Alperen 5.2 - Fvv 4
Top Çalma: Alperen 1.8 - Amen 1.6
Blok: Adams - Jabari - Amen 1

Son düzenleme:
Dostum üç mesajından beşinde Gsw'ye nefret kusuyorsun. Sosyal medyada gördüğün profillerden pek farklı bir yanın yok. Çöp kadar değeri yokken ligin en değerli takımına evrilen bunu da oyunu ve basketbol tarihinin en özel, izlemesi en zevkli oyuncularından biri sayesinde başaran takıma insanlar sempati besler. At ağızlı Draymond'ın varlığı kalan her şeyi silmez. Bünyesinde Türk barındırıyor olmasa Houston kim köpek de millet sempati beslesin, umursasın asıl.

Gsw rehavete kapıldığı için böyle gte geldiyse bir sonraki maç seri biter ama dinamik gençler karşısında pilleri yavaştan bitmeye başladıysa Houston tur kapısını aralamıştır.

Dostum üç mesajından beşinde Gsw'ye nefret kusuyorsun. Sosyal medyada gördüğün profillerden pek farklı bir yanın yok. Çöp kadar değeri yokken ligin en değerli takımına evrilen bunu da oyunu ve basketbol tarihinin en özel, izlemesi en zevkli oyuncularından biri sayesinde başaran takıma insanlar sempati besler. At ağızlı Draymond'ın varlığı kalan her şeyi silmez. Bünyesinde Türk barındırıyor olmasa Houston kim köpek de millet sempati beslesin, umursasın asıl.

Gsw rehavete kapıldığı için böyle gte geldiyse bir sonraki maç seri biter ama dinamik gençler karşısında pilleri yavaştan bitmeye başladıysa Houston tur kapısını aralamıştır.
Ben Harden kaynaklı da seviyorum Houston'ı niye öyle dedin şimdi ya .s

hah işte geldi bahsettiğim bu Sanfrancisco da bu kafada 3 adam vardır futboldaki holiganizmi Nba taşımış bizim yiğitler birisi de bu.Gsw ne laf etmedik celallenme :D Banane Houstondan banane Gsw den sadece garibime gitti bu derece büyük sevgi.Gsliyim Fb den bile nefret etmem nefret kuvvetli bir duygudur değmeyecek bir takıma veya bireye neden nefret kusayım benim için birşey ifade etmiyor.Mesela ben İstanbulda yaşamıyorum ama Galatasaraylıyım çünkü küçüklükten beri tüm ailem babam Gsliydi onlardan ister istemez bize de geçti gslilik ama atıyorum Yozgattaki adama Gswlilik nasıl geçmiş olabilir enteresan bir olay gerçekten sana tuhaf gelmiyor mu? Yani babam koyu Fb li olsaydı büyük ihtimalle Fb li olacaktım çok nadirdir küçükken Fb li olup büyüyünce Gs li olan.Bahsettiğim şey sempati beslemek değil bildiğin holiganlık derecesinde Gsw li olmak.Alperen Gsw li oyuncuyla itişiyor milyonlarca takipçisi olan yabancı sayfa paylaşmış yorumlarda türk arkadaş alta elin ayağın rahat dursun yamulturlar seni Alpi diyor yabancılardan daha çok türk arkadaşlar Alperene saydırmış nasıl Gsw li oyuncuya çıkışırmış diye :D Zevkler tartışılmaz tabiki bir takımın koyu taraftarı olabilirsin ama sadece o koyuluğun nereden geldiğini çözemedim gözlemime göre Gsw taraftarı çok fazla Türkiye de bu konuda merakım sosyolojik bir merak bir insan neden Fbyi tutar veya Gs yi tutar gibi değil.

Ben Harden kaynaklı da seviyorum Houston'ı niye öyle dedin şimdi ya .s
Harden gitti ya olum oyuncu yüzünden sempati beslemek kadar doğal bir şey yok Curry basketi bıraktığı an Gsw'nin herhangi bir maçının iki dakikalık özetine bile bakmam misal
hah işte geldi bahsettiğim bu Sanfrancisco da bu kafada 3 adam vardır futboldaki holiganizmi Nba taşımış bizim yiğitler birisi de bu.Gsw ne laf etmedik celallenme :D B
İnsanların seni adam yerine koyup saygılı bir şekilde tartışmasını istiyorsan daha aklı başında, efendi yazmanı tavsiye ederim. Şu vasat tavrın kale alınacak cinsten değil.

İnsanların seni adam yerine koyup saygılı bir şekilde tartışmasını istiyorsan daha aklı başında, efendi yazmanı tavsiye ederim. Şu vasat tavrın kale alınacak cinsten değil.
Beni vasatlıkla suçlarken vasatlığın kralını yapıyorsun ben mi sana sataştım :D Sen şimdi bana ilk yazdığın cevaba bak gerçekten efendi bir şekilde mi yazılmış o cevap? Kurduğun cümleye baksana adam yerine koymak falan diyorsun vasatlıkla falan suçluyorsun.Yahu şurada zaten 4 kişi en fazla 5 kişi şu konuya yazıyoruz onu da bu şekilde baltalıyorsun neyse selametle.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık