İyi bir şutör olsaydı yanında 20/10/10 bile görebilirdik. Biraz iyi attı Houston bu maç ve 15/9/9 yaptı. Udoka 2 dakika fazla oynatsa TD yapacaktı. Olmadı
İyi bir şutör olsaydı yanında 20/10/10 bile görebilirdik. Biraz iyi attı Houston bu maç ve 15/9/9 yaptı. Udoka 2 dakika fazla oynatsa TD yapacaktı. Olmadı
Takımın isabet yüzesi 60ı geçtiği anda Alperen Tripple Double yapıyordu 2 dakika daha oynasa. Alperen'in kötü şu attığı bir gerçek ama gelen topların çok kötü geldiği de ayrı bir gerçek. Alperen'in iyi bir şutör ve iyi bir top dağıtıcı olan takıma gitmesi gerekiyor. Kaç tane pivot orta saha çizgisine gelir kenardan oyuna sokulan topu almak için?Türkiyede Sanfrancisco dan daha fazla Gsw taraftarı vardır.Sosyal medyada ve youtubedaki maç özeti yorumlarına bakıyorum yorumyazanların Rockets a nefret kusanların çoğu türk enteresan bir olay.Gsw nin itici olması için Draymond un bile o takımda olması başlı başına sebep.Dillon genelde çirkefliğiyle rakip oyunculara sataşmasıyla bilinir deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir laf var Draymond un yanında Brooks fairplay ödülü alacak oyuncu gibi duruyor.Houston ın bunları elemesini çok isterdim ama seri diğer maçta biter Jalen yerine random bir şutör olsa bu seriyi Houston rahat kazanırdı mesela Podjemski Gsw nin rol oyuncusu Jalen la yer değiştirseler seriyi Houston alırdı.İstikrarlı şut atan oyuncu eksikliği yaşadılar.2 takımdan hangisi üst tura çıksa Minnesota ezecek zaten ama Alperen i Gobert e karşı izlemeyi isterdim.
Dostum üç mesajından beşinde Gsw'ye nefret kusuyorsun. Sosyal medyada gördüğün profillerden pek farklı bir yanın yok. Çöp kadar değeri yokken ligin en değerli takımına evrilen bunu da oyunu ve basketbol tarihinin en özel, izlemesi en zevkli oyuncularından biri sayesinde başaran takıma insanlar sempati besler. At ağızlı Draymond'ın varlığı kalan her şeyi silmez. Bünyesinde Türk barındırıyor olmasa Houston kim köpek de millet sempati beslesin, umursasın asıl.Türkiyede Sanfrancisco dan daha fazla Gsw taraftarı vardır.Sosyal medyada ve youtubedaki maç özeti yorumlarına bakıyorum yorumyazanların Rockets a nefret kusanların çoğu türk enteresan bir olay.Gsw nin itici olması için Draymond un bile o takımda olması başlı başına sebep.Dillon genelde çirkefliğiyle rakip oyunculara sataşmasıyla bilinir deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir laf var Draymond un yanında Brooks fairplay ödülü alacak oyuncu gibi duruyor.Houston ın bunları elemesini çok isterdim ama seri diğer maçta biter Jalen yerine random bir şutör olsa bu seriyi Houston rahat kazanırdı mesela Podjemski Gsw nin rol oyuncusu Jalen la yer değiştirseler seriyi Houston alırdı.İstikrarlı şut atan oyuncu eksikliği yaşadılar.2 takımdan hangisi üst tura çıksa Minnesota ezecek zaten ama Alperen i Gobert e karşı izlemeyi isterdim.
Ben Harden kaynaklı da seviyorum Houston'ı niye öyle dedin şimdi ya .sDostum üç mesajından beşinde Gsw'ye nefret kusuyorsun. Sosyal medyada gördüğün profillerden pek farklı bir yanın yok. Çöp kadar değeri yokken ligin en değerli takımına evrilen bunu da oyunu ve basketbol tarihinin en özel, izlemesi en zevkli oyuncularından biri sayesinde başaran takıma insanlar sempati besler. At ağızlı Draymond'ın varlığı kalan her şeyi silmez. Bünyesinde Türk barındırıyor olmasa Houston kim köpek de millet sempati beslesin, umursasın asıl.
Gsw rehavete kapıldığı için böyle gte geldiyse bir sonraki maç seri biter ama dinamik gençler karşısında pilleri yavaştan bitmeye başladıysa Houston tur kapısını aralamıştır.
hah işte geldi bahsettiğim bu Sanfrancisco da bu kafada 3 adam vardır futboldaki holiganizmi Nba taşımış bizim yiğitler birisi de bu.Gsw ne laf etmedik celallenmeDostum üç mesajından beşinde Gsw'ye nefret kusuyorsun. Sosyal medyada gördüğün profillerden pek farklı bir yanın yok. Çöp kadar değeri yokken ligin en değerli takımına evrilen bunu da oyunu ve basketbol tarihinin en özel, izlemesi en zevkli oyuncularından biri sayesinde başaran takıma insanlar sempati besler. At ağızlı Draymond'ın varlığı kalan her şeyi silmez. Bünyesinde Türk barındırıyor olmasa Houston kim köpek de millet sempati beslesin, umursasın asıl.
Gsw rehavete kapıldığı için böyle gte geldiyse bir sonraki maç seri biter ama dinamik gençler karşısında pilleri yavaştan bitmeye başladıysa Houston tur kapısını aralamıştır.
Harden gitti ya olum oyuncu yüzünden sempati beslemek kadar doğal bir şey yok Curry basketi bıraktığı an Gsw'nin herhangi bir maçının iki dakikalık özetine bile bakmam misalBen Harden kaynaklı da seviyorum Houston'ı niye öyle dedin şimdi ya .s
İnsanların seni adam yerine koyup saygılı bir şekilde tartışmasını istiyorsan daha aklı başında, efendi yazmanı tavsiye ederim. Şu vasat tavrın kale alınacak cinsten değil.hah işte geldi bahsettiğim bu Sanfrancisco da bu kafada 3 adam vardır futboldaki holiganizmi Nba taşımış bizim yiğitler birisi de bu.Gsw ne laf etmedik celallenmeB
Beni vasatlıkla suçlarken vasatlığın kralını yapıyorsun ben mi sana sataştımİnsanların seni adam yerine koyup saygılı bir şekilde tartışmasını istiyorsan daha aklı başında, efendi yazmanı tavsiye ederim. Şu vasat tavrın kale alınacak cinsten değil.
Udoka çıkarmadı Alperen'i, faul hakları doldu zorunlu çıkış yaptı.Udoka 2 dakika fazla oynatsa TD yapacaktı. Olmadı