Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Of of of Bu takım nasıl oynayacak ya :D
Curry - Klay - Durant - Green - Bogut :eek:
Bogut'u sallayacaklar KD'ye salary cap açmak için.

KD'ye olan sempatimi kaybettim. Adam efsane olmayı değil gazoz olmayı seçti. Resmen gitti okeye 4. oldu. Nba'in de rekabetçiliği kalmadı artık.
Şunu diyen adam gitsin şimdi Curry bebesini yalasın, yazık. : https://twitter.com/KDTrey5/status/18688294600
Nba yönetimi bir el atsın şuna yav.
Ayrıca King'in de Wade'i yanına çağırmasını istiyorum buna karşılık. Hatta Love yerine de Carmelo'yu da getirsinler. Başka türlü olmaz gibi.

Durant net kupa kazanmak için seçti gsw yi. Aynısını lebronda Miami ye giderek yapmıştı.
İkisi hiç de aynı şey değil. Lebron'un bıraktığı Cavs direkt olarak çöptü, etrafından kendisine yardımcı olacak tek bir oyuncu dahi yoktu ki o takımı bile finale çıkardı Lebron tek başına.
Şu anki OKC zaten güncel en iyi 3-4 kadrodan biri, büyük şampiyonluk adaylarından biri ki yaptıkları takaslar ile kadro derinliğini falan daha iyi oturtmuşlardı önümüzdeki sezon için. Anlayacağın KD rekabet yerine kolay yolu seçti.
Ayrıca Lebron Miami'ye gittiğinde takım sıfırdan kuruluyordu. Tutar mı tutmaz mı soru işaretleri vardı. KD direkt hazır sisteme konuyor.

Ayrıca King'in de Wade'i yanına çağırmasını istiyorum buna karşılık. Hatta Love yerine de Carmelo'yu da getirsinler. Başka türlü olmaz gibi.
Knicks'de iddialı giriyor sezona, Melo'yu bırakmazlar. Hatta Wade ile de ilgileniyorlarmış. Miami az para teklif ettiği için Wade'in ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Knicks'de iddialı giriyor sezona, Melo'yu bırakmazlar. Hatta Wade ile de ilgileniyorlarmış. Miami az para teklif ettiği için Wade'in ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.
Hea, Knicks iyi kadro kuracak gibi.

gsw Zaza'yı almış. Durant yüzünden şu anki rotasyonlarının çoğu gidecek ve sıkıntı çekerler diye düşünüyordum ki yüzük kovalayan Zaza gibi 2-3 veteran alırlarsa sıkıntı :S

Zamanında LeBron'a bize geldi diye yerden yere vuranlar şimdi Durant'e aynı tepkiyi vermeli, vermeli ki samimi olmalı. Yüzük için GSW'e geçti ama o yüzüğü alsa bile vicdanı rahat edeceğini zannetmiyorum ki kaldı ki King James izin vermeden o kupayı zor alır. O değil Durant gelecek diye bi sürü oyuncuyu elden çıkardık şimdi Wade'nin gitmesi söz konusu. Wade giderse bi 10 yıl kendimize gelemeyiz.

Durant en iyisini yaptı. Adam giderek agresifleşiyordu ve hakettiğini alamadığı içinde performansı düşüyordu. Westbrook'un da bencil oyunuyla kendisi de geri planda kaldı. Durant ilk seneler çok efendi biriydi. Şimdi öyle mi? Umarım GSW ile şampiyon olur. Hak ediyor.

Durant en iyisini yaptı. Adam giderek agresifleşiyordu ve hakettiğini alamadığı içinde performansı düşüyordu. Westbrook'un da bencil oyunuyla kendisi de geri planda kaldı. Durant ilk seneler çok efendi biriydi. Şimdi öyle mi? Umarım GSW ile şampiyon olur. Hak ediyor.
Asıl performansı düşük olduğu için hakettiği pek de bir şey yok bence. Konferans finalini Durant yüzünden kaybetti OKC.

Şunu da unutmamak gerek okc 3-1 önde iken kaybetmelerinin en büyük etkeni durant ve düşük şut yüzdesi idi. Gerçekten çok ilginç ya resmen 5. sınıf bir oyuncu gibi yüzük uğruna gsw e gitti :/ Severdim kendisini çok üzdü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık