Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
GSW alır umarım ya. Lebron haterı değilim fakat şu takım takım gezmesi, oyuncu istemesi vs soğuttu kendisinden beni.

Cav kazanırsa üzüleceğim çok. Lebron'un yaptıklarını finalde kaybederek ödemesi lazım. :(

Curryde tutuk finalde. Curry gibi oynasa zaten biterdi seri şu ana kadar.
Ki bence GSWnin basketbolu gayet keyifli. Yaptıkları olaylar daha imkansız gibi geliyor bana. Barcelona Futbolu o kadar imkansızlıklar üzerine kurulu değil.Örneklendirmek gerekirse Messi Suarez falan hep orta sahadan gol atsaydı ben gayet keyif alırdım Barcelonadan da.
Sakatlıktan sonra epey sıkıntı oldu aslında, onun etkileri diye düşünüyorum. Ayrıca ben de zevk alıyorum. Güzel bir iş beceriyorlar.

Curry 30-40 atarsa mvp yaparlar, Normal sezonda kesinlikle haketti ama playofflarda kesinlikle Klay'in hakkı. Cavs'ın rotasyonu çok dar 6-7 kişiyle oynuyorlar ve 3-4 kişiden katkı geliyor. Bu şartlarda şampiyonluk hayal.

Klay finallerde Curry den çok da iyi değildi bence. Ha playoffların geneline bakarsak kesinlikle Curry den daha iyi oynadı.
Bence şuan final Mvp si icin net aday yok ama ben olsam suanda yine iggy e veririm. Ama son maç böyle biter öne kimse çıkmazsa 4. maçın hatırına Curry e verecekler gibi.

Klay finallerde Curry den çok da iyi değildi bence. Ha playoffların geneline bakarsak kesinlikle Curry den daha iyi oynadı.
Bence şuan final Mvp si icin net aday yok ama ben olsam suanda yine iggy e veririm. Ama son maç böyle biter öne kimse çıkmazsa 4. maçın hatırına Curry e verecekler gibi.
Klay>Iggy>Curry şu an.

Ben Iggy nin Klay den biraz daha değerli olduğunu düşünüyorum. Ama birbirlerine çok yakınlar bence. Benim sıralamam şu şekilde olur şuan:
Iggy >= Klay > Curry Ama curry ile aralarında dağlar yoktur. Yani bu veya sonraki maç öne çıkan götürür :D
Aynen bu iki-bana kalırsa bu- maç her şeyi belirleyecek.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık